Download kosteloos de Cybersecurity checklist van KPN

Veilig ondernemen van A tot Z met KPN

 Extra beveiligd tegen cyberincidenten

 Veilig netwerk voor grote en kleine bedrijven

 Hulp bij beveiliging van je hardware en data

 24/7 service voor ondernemers

Uitgevoerd door de #1 zakelijk internetpartner

De aanvraag is kosteloos & vrijblijvend

KPN gebruikt je persoonlijke gegevens. Door het bevestigen van bovenstaande opt-in kan de door KPN gevraagde informatie mogelijk worden voor marketing- en verkoopdoeleinden middels e-mail en/of telemarketing. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk het privacy statement op kpn.com.

Waarom wordt cybersecurity steeds belangrijker?

1. Hoge kosten

Cyberaanvallen kosten bedrijven miljarden. De gemiddelde schade was vorig jaar €74.000.


2. Alle bedrijven kwetsbaar

Ondernemers zijn doelwit net als grote bedrijven. 2 op de 3 aanvallen is op mkb’ers gericht.


3. Verlies van data

Bedrijven raken vaak al hun data kwijt, of de bedrijfsvoering komt compleet stil te liggen.


4. Meer aanvallen

Cybercrime neemt elk jaar toe. Dit jaar zijn 2 op de 3 bedrijven slachtoffer.

Cybersecure met KPN

KPN is het grootste security bedrijf van Nederland en expert op gebied van cyberveiligheid. Als zakelijke klant bij KPN ben jij standaard extra beveiligd tegen cyberincidenten. Of je bedrijf nu heel groot of nog klein is. Dat doen we met oplossingen zoals Extra Veilig Internet, eHerkenning en een malwarefilter voor mkb’ers en kleine ondernemers.Daarnaast bouwen we samen met onze grootzakelijke klanten, partners in de zorg en overheid aan nieuwe, veiligere IT-infrastructuren die klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. Voor het veiliger maken van je business, het monitoren van bedreigingen en het oplossen van cyberincidenten kun je ook schakelen met ons eigen team van security adviseurs. Samen houden we Nederland veilig.

KPN security oplossingen voor jouw organisatie

Security voor Ondernemers.

Heb je eenzakelijke internet-verbinding van KPN? Dan ben je extra beschermd dankzij het gratis malwarefilter en DNSSEC.


Security voor Mkb-ers

KPN EEN MKB klanten internetten veilig dankzij Extra Veilig Internet, dat beschermt automatisch tegen malware, ransomware en virussen. Ook bieden we back-up diensten en end-to-end beveiliging voor mkb’ers.

KPN - de betrouwbare partner van ondernemend Nederland

KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met onze vaste en mobiele netwerken voor internet, telefonie en televisie zorgen we voor het netwerk van de toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten. Dankzij ons extra veilige internet verminderen we het risico dat jij te maken krijgt met ransomware of virussen. Wil je zelf ook werk maken van cybersecurity? Download dan onze checklist cybersecurity voor ondernemers of lees onze e-Book over het voorkomen van ransomware.

Ontvang nu via De Zaak de Cybersecurity checklist van KPN