Onderneem op volle snelheid met snel, stabiel én voordelig internet | Thuis of op kantoor

Ontvang kosteloos het actieaanbod van KPN Zakelijk Internet met mooie korting!

 Supersnel en superstabiel internet

 Gratis overstapservice incl. gratis monteur

 Combineer met KPN mobiel voor extra korting

 Bescherming tegen cyberaanvallen

 24/7 service voor ondernemers

Uitgevoerd door de #1 zakelijk internetpartner

De aanvraag is kosteloos & vrijblijvend

KPN gebruikt je persoonlijke gegevens. Door het bevestigen van bovenstaande opt-in kan de door KPN gevraagde informatie mogelijk worden voor marketing- en verkoopdoeleinden middels e-mail en/of telemarketing. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk het privacy statement op kpn.com.

De voordelen van Zakelijk Internet van KPN

1. Bescherming tegen cyberaanvallen

Cyberaanvallen treffen steeds meer organisaties. Gemiddeld 1 op de 5 bedrijven per jaar krijgt te maken met een cybersecurityprobleem. Ook kleine of middelgrote ondernemers. Of het nu gaat om een datalek bij een leverancier of het klikken op een verkeerde link. Een klein voorval dat grote, kostbare gevolgen kan hebben.

KPN biedt extra internetbeveiligingsopties bij elk internetabonnement. Alle apparaten die verbonden zijn via wifi en kabel zijn zo direct beter beschermd. Een hele geruststelling.


2. 24/7 service voor ondernemers

Ondernemer ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom staat KPN dag en nacht voor jou klaar op de momenten dat jij het echt nodig hebt. En bij de aanschaf van een internetabonnement krijg je een gratis monteur die alles voor je aansluit. Dat is zorgeloos overstappen.3. Supersnel en superstabiel

Betrouwbaar internet is noodzakelijk voor de continuïteit van je bedrijf. E-mails versturen, zware bestanden downloaden, je website onderhouden of je inkomstenbelasting: als zzp'er moet je internet het altijd doen. Onderneem nu op volle snelheid met supersnel en superstabiel internet van KPN. Kies de snelheid die bij jouw onderneming past. Tot wel 1 Gbit/s met glasvezel. Want hoe groot je databehoefte ook is, met Zakelijk Glasvezel van KPN weet je zeker dat je internet doet wat jij wilt. Nu en in de toekomst.


4. Extra functionaliteiten voor het MKB

Speciaal voor het MKB is er KPN EEN MKB! Krijg meer veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor jouw organisatie. Bij een KPN EEN MKB internetabonnement krijg je een vast IP-adres en 4G-backup, waarbij je onderneming altijd online blijft, wat er ook gebeurt. Daarnaast is ook een gecertificeerde pinverbinding mogelijk.


Of je nu gaat voor een Kleinzakelijk internetabonnement of KPN EEN MKB, KPN helpt iedere ondernemer vooruit.

KPN - de betrouwbare partner van ondernemend Nederland

KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met onze vaste en mobiele netwerken voor internet, telefonie en televisie zorgen we voor het netwerk van de toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Zo zetten wij alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst.

Ontvang nu via De Zaak kosteloos het actieaanbod van KPN Zakelijk Internet mét mooie korting >