ZZP & MKB Energie Alert 2023

Ontvang als eerste een e-mail wanneer de vaste contracten weer mogelijk zijn met direct de beste aanbieding in de markt voor zowel thuis als bedrijfsmatig


⏰ Verwachting +/- 1 april 2023 meer bekend!

 Verzekerd van de laagste energietarieven

 Zowel voor thuis, kantoor als bedrijfspand

 Exclusieve extra korting via De Zaak

 Seintje wanneer vaste contracten weer terug zijn

 Ontvang het belangrijkste nieuws en updates rondom energie

In samenwerking met de #1 zakelijke energievergelijker van Nederland

Minder.nl logo

We gaan zorgvuldig met de gegevens om.

Privacy statement

“...we gaan het gewoon doen!” en nu bespaart Peter €460,- op de energiekosten

Peter - Directeur Dental West

Pijl

hiermee kunnen we je echt een aanbod op maat geven!

Waarom aanmelden voor ZZP & MKB Energie Alert?

1. Vaste contracten keren binnenkort (+/- 1 april 2023) weer terug

Vanwege de grote schommelingen in tarieven op de energiemarkt is er al geruime tijd geen aanbod van vaste contracten voor consumenten, zzp'ers en bedrijfsmatig pas heel summier. Om dit te bemoedigen gaat de overheid het boetebeding in de consumentenbescherming aanpassen, zodat voor energie aanbieders weer interessant is om vaste contracten aan te bieden.


2. Huidige energieprijzen zijn relatief erg laag

De energieprijzen zijn op de inkoopmarkt weer terug of het niveau van voordat de oorlog één jaar geleden is uitgebroken. Bij aanschaf vast contract kan een energie aanbieder dus voor langere tijd inkopen nu de prijzen relatief erg gunstig zijn en jij dus lange tijd verzekerd bent van relatief gunstige tarieven.3. Betrouwbare updates en tips rondom energie

Zowel zakelijk als privé hebben de hoge energietarieven een flinke impact gehad op de portemonnee dan wel de bedrijfsbalans. Er gebeurt op het moment van alles, van extra subsidies, prijsplafonds, duurzame maatregelen etc. voor zowel consumenten als ondernemers.


De Zaak heeft zich met enkele redacteuren hier volledig in verdiept en brengt direct, als er belangrijke ontwikkelingen zijn voor jou, het nieuws in begrijpbare taal en koppelt dit aan deskundig advies van onze experts.

Ontvang een seintje wanneer vaste contracten voor thuis als kantoor weer mogelijk zijn