Action done!

See your Favourite Jobs! Jobs to Compare! Applied Jobs!

Oops!

You added maximum
Jobs to Compare!

(Freelance) redacteur

Job Details

De Zaak is al 30 jaar uitgever van nieuws en advies voor ondernemers. Elk jaar komen er 1,5 miljoen bezoekers op onze website, naast ons bereik via de nieuwsbrief en socials. Ook worden 1000 leden elke dag bijgestaan met advisering en het maken van juridische documenten via ons eigen platform MijnZaak.

Schrijf jij graag over onderwerpen die van belang zijn voor de ondernemers van Nederland? Stuur ons een bericht en misschien ben jij binnenkort te lezen op De Zaak.

Wij zoeken een redacteur die

  • weet welke informatie ondernemers (zzp tot mkb) nodig heeft om te ondernemen
  • In heldere teksten antwoorden, tips en adviezen geeft aan deze ondernemers. Informerende teksten.
  • Zorgt dat er duidelijke call to action in de artikelen zit voor de ondernemer
  • Zorgt voor goede vindbaarheid van artikel dmv seo (er wordt gebruik gemaakt van surferseo)
  • Waar van toepassing de actualiteit vertaalt naar gevolgen voor de ondernemer.

Interesse

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV via het formulier op deze pagina. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met vera@dezaak.nl (dit e-mailadres is niet om te solliciteren). Het sollicitatieproces is overzichtelijk en bestaat uit een telefonische kennismaking en een eerste en tweede gesprek met verschillende mensen uit het bedrijf, zodat jij en wij een goed beeld kunnen vormen van elkaar.

Voldoe jij niet aan alle bovengenoemde punten, maar word je wel enthousiast van onze missie en wil je bijdragen aan de groei van De Zaak, dan is jouw sollicitatie van harte welkom! 

This position requires proficient knowledge of Dutch (native). 

Sollicitatieproces

Telefonische kennismaking
Leuk dat je interesse hebt! We nemen snel contact met je op om jou meer te vertellen over De Zaak, de rol en om al je vragen te beantwoorden.
Je eerste gesprek op kantoor
We leren je beter kennen om erachter te komen of we een goede match zijn. We bespreken jouw achtergrond, drijfveren, de rol en jouw toekomstige ambities.
Je tweede gesprek op kantoor
Nog enthousiast? Wij ook. Het laatste gesprek draait om de inhoud. Je maakt een case, we bespreken jouw competenties en beantwoorden vragen.
Referentiecheck & aanbod
We zijn er bijna! We bellen graag een referentie op als staartje van de procedure. Wij zorgen voor een passend aanbod, en jij hoeft alleen nog te tekenen.

Job Status: Open

Solliciteer Direct