Beveiliging _t20_GgBXN3.jpg
15 apr 2020

Hoe weet je of jouw site wel veilig is? Kom erachter met deze tips:

Als je op een website terecht komt, verwacht je natuurlijk dat deze veilig is. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf of een recept voor het gerecht van vanavond, degene die de website beheert, is verantwoordelijk voor de veiligheid. Als je zelf een website hebt, moet jij er dus ook voor zorgen dat de bezoekers veilig zijn. Bij het opzetten van een nieuwe website kun je dus eerst de domeinnaam controleren en een webhosting pakket komen. Vervolgens moet je ook denken aan de veiligheid van de website. Daarom hebben we voor je op een rijtje gezet waar je naar moet kijken.
Beveiliging Could_Computer (1).jpg
22 dec 2017

Al je data veilig en volgens de regels in de cloud

Een veilige online omgeving vraagt om een scherp cloudbeleid. Ondernemers staan op dat gebied voor steeds grotere uitdagingen. Want hackers worden slimmer en passen hun manier van werken constant aan. Ondertussen wordt de wet- en regelgeving strenger. Bedrijven moeten aan kunnen tonen dat ze zorgvuldig omgaan met data en privacygevoelige gegevens. Met deze vier tips zorg je dat al je data veilig is en dat in de toekomst ook blijft.
ICT shutterstock_319874060 (1).jpg
5 mei 2017

Wat is phishing en hoe voorkom je het?

Hoe weet je of de mail van je bank niet van cybercriminelen komt? Met deze tips van cybercrime expert Wouter Parent trap jij niet in de val.
Beveiliging de-zaak-hnw-het-nieuwe-werken-cloud-hacker-security-beveiliging-computer.jpg
12 sep 2016

Verbeter je cybersecurity

40 procent van de Nederlandse ondernemers is volgens schattingen het afgelopen jaar slachtoffer geweest van cybercrime. Het is dus erg belangrijk om je hier tegen te wapenen: voorkomen is beter dan genezen. In dit whitepaper lees je alles over het beveiligen van de online omgeving van je bedrijf.
Columns de zaak camera beveiliging bewaking.jpg
9 sep 2016

Hoe voorkom je een datalek?

Elk bedrijf bewaart data die erg waardevol is of die valt onder strenge privacyeisen. Uiteraard moeten organisaties er alles aan doen om deze data te beschermen tegen misbruik of ongeoorloofd gebruik.
Columns de-zaak-hnw-het-nieuwe-werken-cloud-hacker-security-beveiliging-computer.jpg
9 sep 2016

Wat betekent data-akkoord EU en VS voor ondernemers?

Lange tijd hadden de EU en de Verenigde Staten het Safe Harbour Verdrag. Daarin was geregeld dat de VS de persoonsgegevens van EU burgers goed moesten beschermen en dat zij deze niet zomaar mochten gebruiken. Het verdrag bleek verouderd en werd door het Hof van Justitie onderuit gehaald. Onlangs werd de concepttekst van het nieuwe data-akkoord gepubliceerd. Wat betekent dit voor ondernemers?
Columns de zaak ict administratie cloud.jpg
6 sep 2016

Hoe beveilig ik mijn verspreide kantoren?

Werken vanuit huis, onderweg of op locatie: het komt steeds vaker voor. Voorwaarde is dan wel dat de kwaliteit van de verbinding met hoofdkantoor en collega’s van het hoogste niveau is. En dat geldt uiteraard ook voor de beveiliging. Next Generation Firewalls maken dat mogelijk.
Beveiliging De Zaak Powerpoint Presentatie Cloud Office Programma .jpg
11 aug 2016

Hoe veilig zijn je bedrijfsgegevens in Office 365?

De overstap naar clouddiensten als Office 365 biedt bedrijven diverse voordelen. Van verbeterde productiviteit en kostenbesparingen, tot een reductie van de complexiteit rond het onderhoud van hardware op locatie. Ook de kans op downtime wordt hierdoor sterk verminderd, omdat de applicaties draaien binnen high availability-netwerken die over verschillende regio’s zijn verspreid. Deze voordelen maken Office 365 tot een aantrekkelijke propositie voor bedrijven in alle soorten en maten.
Tijdschrift BHV_cover_MG_7291-2.jpg
28 jun 2016

Veilig ondernemen

Een hacker in De Zaak. Levensreddende BHV-tips. Een inbraak in beeld. 'Rake klappen helpen'. Zorg dat jouw bedrijf veiliger wordt. Bekijk en lees het online magazine van De Zaak.
Beveiliging De Zaak Agenda Werkdagen Planning Personeel.jpg
3 jun 2016

3 redenen waarom security op directie-agenda hoort

Opvallend genoeg staat security niet hoog op de agenda van directie- en bestuursleden van organisaties. En dat terwijl media vrijwel iedere week melding maken van datalekken en cyberaanvallen. Bestuurders zijn zich onvoldoende bewust van de noodzaak van een goede beveiliging van hun privacygevoelige data. ‘Dat zegt iets over het gebrek aan respect voor klanten,' aldus Pieter Lacroix, managing director bij Sophos Nederland. Drie redenen waarom directies zich wél druk moeten maken over security.
Beveiliging de-zaak-hnw-het-nieuwe-werken-cloud-hacker-security-beveiliging-computer.jpg
3 jun 2016

Per 1-1-2016 geldt meldplicht datalek

Met ingang van 1 januari 2016 zijn alle bedrijven en overheden die persoonsgegevens verwerken verplicht om een ernstig datalek direct te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens, beter bekend als College bescherming persoonsgegevens (CBP). Tot nu toe gold die plicht alleen voor telecommunicatiebedrijven en hostingproviders.
Beveiliging de-zaak-tips-tricks-truuk-help-hulp-middel.jpg
3 jun 2016

5 beveiligingstips voor bedrijven

Hou jij databestanden bij met gegevens van anderen? Stel jij flexwerkers, salesmensen, leveranciers, freelancers in staat om op afstand verbinding te maken met je netwerk? Aanvaard je betalingen via credit cards? Betaal je zelf ook online? Bewaar jij belangrijke zakelijke of persoonlijke gegevens op je computer? Heb je een e-mailaccount, een website, een blog of socialmediakanalen waarop je je bedrijf promoot of contact onderhoudt met vrienden? Heb je op één van de voorgaande vragen 'ja' geantwoord? Lees dan verder.
Getoond 1 tot 12 van 55. Er zijn meerdere pagina's.
Hackers, virussen, phishing, malware, spyware en interne gevaren bedreigen uw computer- en netwerksysteem. Hoe beschermt een kleine ondernemer zich daartegen? Ook het midden- en kleinbedrijf loopt risico's. Alles over het minimaliseren ervan en de instrumenten die u daarbij van dienst kunnen zijn.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming