Sinds de pandemie is thuiswerken voor veel bedrijven onderdeel van het nieuwe normaal, zelfs nu het eigenlijk niet meer noodzakelijk is dat we zo veel mogelijk binnenshuis blijven. Waarom? Omdat vanuit huis werken ontzettend veel voordelen heeft! Niet meer urenlang in de file of rennen om het openbaar vervoer te halen. En vaak is het gezins- en werkleven nu beter combineren, denk aan tussendoor even de kinderen van school ophalen of zelfs de hond uitlaten. Wij snappen heel goed dat remote werken een fijne oplossing is.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Maar toch zijn er ook een paar factoren die het werken vanuit huis lastig kunnen maken, zoals constant gestoord worden door het gezin of gewoon de huisgeluiden en uiteraard het gemis van fijne vergaderingen en brainstormsessies in persoon – videobellen is niet altijd even ideaal zeker met veel huisgeluiden op de achtergrond. Gelukkig bestaat er de perfecte oplossing om heerlijk in alle rust te concentreren op je werk voor de beste resultaten, zonder je woonomgeving te verlaten! Heb jij namelijk een tuin(tje)? Overweeg dan eens een tuinhuis als jouw thuiskantoor!

Werken in de tuin, het hele jaar door

Ja, de welbekende tuinhuisjes zijn niet alleen geschikt als berging voor je fietsen en tuinmeubilair, maar zijn ook uitermate geschikt als een fijne buitenlounge, een leuke hobbykamer of heerlijke speelplek voor de kinderen. En dat niet alleen, een tuinhuis blijkt ideaal te fungeren als een thuiskantoor met vele voordelen. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Je eigen privéruimte, maar toch gewoon lekker thuis

Waar je in je thuiskantoor binnenshuis vaak last kunt hebben van woongeluiden, zit je in een blokhut in de tuin heerlijk rustig. Richt je tuinhuis in met alle benodigdheden voor jouw werkzaamheden, zoals een fijn bureau met een comfortabele stoel, goede verlichting, opbergruimtes zoals lades en kasten en uiteraard een goede internetverbinding! Geef de ruimte een persoonlijke touch met inspirerende kunstwerken of foto’s.

Geen woon-werkverkeer

Beeld je eens in dat je ‘s ochtends in alle rust van je ochtendkoffie kunt genieten en dan meteen aan het werk kunt, in plaats van haasten, haasten, haasten om de trein te halen of uren in de file te staan. Dat klinkt als muziek in de oren toch? Met een tuinhuis kantoor begin jij je werkdag op je eigen tempo omdat je geen rekening hoeft te houden met mogelijke files en vertragingen. En dat niet alleen, denk eens aan hoeveel geld je kunt besparen als je niet langer een vermogen aan benzine- en openbaar vervoerskosten hoeft uit te geven!

Vergaderen vanuit huis

Voor de meeste banen zijn vergaderingen en brainstormsessies belangrijk, en hoewel videobellen een handige oplossing is, gaat er niets boven een echte vergadering waar je samen rond de tafel zit om belangrijke zaken te bespreken. Als jij beschikt over een grotere tuin kun je een fijne blokhut aanschaffen die zelfs ruimte biedt voor een vergadertafel. Bij Tuinspecialist Van Kooten vindt je tuinhuisjes en blokhutten in alle soorten en maten, en je kunt zelfs een tuinhuis op maat laten maken zodat het precies aansluit op jouw wensen en de ruimte die je hebt in de tuin. Zo kun je gemakkelijk je collega’s thuis uitnodigen om in alle rust te vergaderen, zonder dat je met z’n allen in je woonkamer of studeerkamer zit.

De voordelen van een tuinhuis zijn eindeloos, en het feit dat jij vanuit huis tussen het groen van je eigen tuin heerlijk ongestoord aan het werk kunt geeft jouw productiviteit en creativiteit een ware boost. En dat je daarnaast ook nog je gezinsleven en carrière fijn in balans kunt houden is een groot pluspunt. Een tuinhuis als thuiskantoor is de ideale oplossing voor alle work-from-home carrièretijgers, creatievelingen en studenten onder ons.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Bij het hebben van een eigen zaak komt veel kijken. Zo zul je er als bedrijfsleider voor zorgen dat de processen van het bedrijf op rolletjes lopen….
Als je in de bouw of een andere veeleisende omgeving werkt, dan weet je hoe belangrijk het is om goede werkkleding te dragen. Een degelijke werkbroek…
De psychologische aspecten van ondernemerschap zitten vaak verpakt in managementboeken, succesboeken en podcasts met levenservaringen van succesvolle…
In de huidige, sterk verbonden wereld heeft cybersecurity een evolutie doorgemaakt. Wat ooit een optionele maatregel was, is nu een onmisbare…
De kerst komt er weer bijna aan. En iedereen brengt die dagen op zijn eigen manier door. Zorg ervoor dat waar je ook bent en met wie je ook wilt…
Streef je naar zakelijk succes dat verder gaat dan winst alleen? Ontdek de kracht van duurzaam en slim ondernemen met refurbished iPhones. In dit…