Categorieën

Voor veel ondernemers is de administratie een doorn in het oog. Het kost veel werk en is tijdrovend. Toch is het essentieel om alles zorgvuldig vast te leggen. Zeker voor de boekhouding van uw bedrijf is het van belang om de tijd, facturen en offertes te registreren. Wij hebben dé tip om dit eenvoudig bij te houden.

Inhoudsopgave

Geen Excel of papieren administratie meer

Enorme stapels papier en dubbel werk: het is de ergernis van iedere ondernemer. Het is iedere maand weer een puzzel om alle uren op de juiste manier te registreren. Zeker voor bedrijven die veel met buitendienst werken, is het een opgave om alles aan het eind van de maand rond te krijgen. Werkbonnen raken kwijt, waardoor het niet altijd even duidelijk is hoeveel uur er aan een bepaalde klus besteed is. 

Bovendien werken veel ondernemers nog steeds met gigantische databestanden in Excel. Het is de plek waar zij hun administratie bijhouden. Niet alleen werkt dit vaak chaotisch, het zorgt veelal voor dubbel werk. Waarom? De gegevens die in Excel ingevuld worden, moeten vaak nog in een ander systeem doorgevoerd worden. Niet efficiënt dus. 

Rendement met een automatische urenregistratie

De oplossing voor de rompslomp aan administratie? Een automatische urenregistratie. Daar gaat jouw hart als ondernemer gegarandeerd sneller van kloppen. Met een automatische urenregistratie heb jij hier geen omkijken meer naar. Het werkt namelijk vanzelf. Of je nu buiten de deur bent of op de zaak: het koppelt de gemaakte uren aan projecten en zorgt dat dit op één centrale locatie bijgehouden wordt. 

Slordigheden die er normaal snel insluipen, zijn nu verleden tijd. Als de uren gemaakt zijn op een externe locatie met een werkbon, zullen deze meteen geregistreerd worden. Op deze manier heb je altijd alles bij de hand. 

Gekoppeld aan facturen 

Benieuwd naar hoe de urenregistratie er in de praktijk uitziet? Neem dan is een kijkje bij OutSmart. Bij deze software wordt de gehele administratie van een bedrijf aan elkaar gekoppeld. Werkbonnen, offertes, tijdregistratie en facturen worden allemaal op één plek bijgehouden. Hierdoor voorkom je dus dubbel werk en houd je iedere maand aanzienlijk veel tijd over. Heb je bepaalde uren gemaakt? Dan worden deze automatisch in het systeem geregistreerd en gekoppeld aan een factuur. Je hoeft hier dus niet meer zelf aan te denken. Ideaal dus.

De software van OutSmart is eenvoudig te downloaden op een app. Hierdoor heb je alle gegevens altijd in je broekzak en kun je zowel online als offline de gemaakte uren bijhouden. 

Urenregistratie voor de buitendienst

Werkt jouw onderneming regelmatig in de buitendienst? Dan kan urenregistratie zeer wenselijk zijn. De branche is hiervoor niet belangrijk. Denk bijvoorbeeld eens aan: 

  • Bouw
  • Beveiliging
  • Schoonmaakbedrijven
  • Onderhoud
  • Agrarische sector 
  • Logistiek

Altijd up-to-date met urenregistratie

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om alle registratie bij te benen. Ben je het beu om hier iedere maand weer achteraan te gaan? Een urenregistratie is altijd up-to-date. Voorkom gaten in jouw administratie en verdiep je vandaag nog in deze automatische registratie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
De voordelen van effectief time management zijn eindeloos, de positieve effecten van het beheren van tijd zullen je helpen je dagelijkse taken onder…
Veel ondernemers denken dat het succes van de verkoop van hun bedrijf wordt bepaald aan de onderhandelingstafel. Ze zoeken dan ook vaak een overname…
Meer en meer bedrijven maken de stap naar zakelijke VoIP oplossingen, zodat de traditionele telefoonlijnen steeds meer tot de geschiedenis behoren….

top 11 Must Read Belastingtips 2023

Belangrijkste Belastingwijzigingen + Adviezen 2023 om zeker te zijn van maximaal belastingvoordeel.