U heeft niet elke dag de tijd om de stroom met e-mail berichten rustig door te lezen. Maar u wilt wel in één oogopslag zien welke de belangrijkste zijn. Een simpele ingreep maakt dat mogelijk.

Het vraagt tijd om rustig te kunnen beoordelen welke e-mail berichten belangrijk zijn en welke minder. Door een trucje toe te passen, kunt u dat probleem omzeilen. 
Om het belang van bepaalde berichten aan te geven, kunt u ze bij ontvangst door Outlook een bepaalde kleur laten geven.

Dat doet u als volgt:

  1. Ga in Microsoft Outlook naar Postvak IN (Inbox). Klik in de menubalk op Extra en vervolgens op Indelen.
  2. Boven het berichtenvenster verschijnt nu een extra paneel ‘Manieren van indelen van Postvak IN’. Klik op Kleuren gebruiken.
  3. U kunt vervolgens aangeven dat berichten van een bepaalde afzender voortaan in een door u uitgekozen kleur worden weergegeven. Berichten die aan u persoonlijk zijn gericht, kunt u in het blauw laten tonen.
  4. Vergeet niet bij Automatische opmaak om op de knop Kleurgebruik toepassen te klikken en eventueel op de knop Inschakelen.

U ziet nu in één oogopslag welke berichten uw directe aandacht verdienen.

Zakelijke financiering
Geen papierwinkel of businessplannen. Regel je zakelijke financiering nu volledig online en zonder gedoe.
Ontvang kortingscode tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer via De Zaak 3 maanden gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Lees ook…
Vraag jij je weleens af hoe jouw organisatie er over 10 jaar uitziet? Is jouw team helemaal klaar voor de toekomst? Als ondernemer is het een flinke…
Wanneer je in Excel gegevens gebruikt die worden aangeleverd, zijn deze niet altijd in het formaat wat je zelf zou willen. Een voorbeeld is tekst die…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…