U heeft niet elke dag de tijd om de stroom met e-mail berichten rustig door te lezen. Maar u wilt wel in één oogopslag zien welke de belangrijkste zijn. Een simpele ingreep maakt dat mogelijk.

Het vraagt tijd om rustig te kunnen beoordelen welke e-mail berichten belangrijk zijn en welke minder. Door een trucje toe te passen, kunt u dat probleem omzeilen. 
Om het belang van bepaalde berichten aan te geven, kunt u ze bij ontvangst door Outlook een bepaalde kleur laten geven.

Dat doet u als volgt:

  1. Ga in Microsoft Outlook naar Postvak IN (Inbox). Klik in de menubalk op Extra en vervolgens op Indelen.
  2. Boven het berichtenvenster verschijnt nu een extra paneel ‘Manieren van indelen van Postvak IN’. Klik op Kleuren gebruiken.
  3. U kunt vervolgens aangeven dat berichten van een bepaalde afzender voortaan in een door u uitgekozen kleur worden weergegeven. Berichten die aan u persoonlijk zijn gericht, kunt u in het blauw laten tonen.
  4. Vergeet niet bij Automatische opmaak om op de knop Kleurgebruik toepassen te klikken en eventueel op de knop Inschakelen.

U ziet nu in één oogopslag welke berichten uw directe aandacht verdienen.

Bereken autoverzekering besparing
Altijd met een gerust gevoel de weg op, met de uitgebreide autoverzekering van Allianz voor personenauto’s en bestelwagens. En met de onlangs verlaagde tarieven kan je nu tot €500 per jaar besparen.
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
Ben je een groot deel van je tijd kwijt aan steeds terugkerende werkzaamheden? Stel je eens voor dat je deze dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of…
Wanneer je in Excel gegevens gebruikt die worden aangeleverd, zijn deze niet altijd in het formaat wat je zelf zou willen. Een voorbeeld is tekst die…
Vraag jij je weleens af hoe jouw organisatie er over 10 jaar uitziet? Is jouw team helemaal klaar voor de toekomst? Als ondernemer is het een flinke…