Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Maar een AOV bij a.s.r. is veel meer dan dat. Lees hieronder alle voordelen van onze AOV.

Tip: Ben jij op zoek naar een AOV met de beste voorwaarden en prijs? Start 100% vrijblijvend de AOV-premieberekening bij De Zaak Verzekeringen.

Inhoudsopgave

Voordeel 1. Financiële zekerheid

Als ondernemer is er altijd een kans aanwezig dat je uitvalt door ziekte of een ongeval. We denken er misschien niet graag over na, maar arbeidsongeschiktheid kan veel impact hebben op je persoonlijke en financiële situatie. Als ondernemer ben je zelf namelijk verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een AOV helpt je daarbij. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering van a.s.r. kan jij je volledig richten op je herstel, zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je financiën.

Voordeel 2. Hulp bij preventie en re-integratie

Met de AOV van a.s.r. heb je niet alleen een financieel vangnet, maar krijg je ook preventieve ondersteuning. Zo biedt a.s.r. meerdere diensten aan die jou helpen zo gezond mogelijk te blijven. Denk hierbij aan een jaarlijkse gezondheidscheck en preventieve hulp door een arbeidsdeskundige. Ook heeft a.s.r. sinds kort een nieuwe preventieve dienst: Mentale Kracht. Dit online programma ondersteunt ondernemers op het gebied van mentale gezondheid.

Ben je arbeidsongeschikt? a.s.r. helpt je zo goed mogelijk te re-integreren op een manier die bij jou past. Zo kan jij snel weer doen waar je goed in bent: ondernemen.

Lees hier meer over de preventieve diensten van a.s.r.

Voordeel 3. Cashback en leuk extra’s bij een gezonde levensstijl met a.s.r. Vitality

Kies je bij het afsluiten van een AOV ook voor het beweegprogramma a.s.r. Vitality? Dan word je beloond voor een actieve leefstijl. Haal jij je weekdoelen? Dan kan je tot wel 8% cashback verdienen op je AOV-premie en sparen voor leuke extra’s als cadeaubonnen voor onder andere Bol.com en Zalando. Goed voor je gezondheid en leuk voor je portemonnee!

Voordeel 4. Succesvol ondernemen

Naast een financieel vangnet en hulp bij preventie en re-integratie, biedt a.s.r. ook hulp om je bedrijf gezond te houden. Zo kan je samen met een ondernemerscoach een ondernemersprofiel opstellen. Met dit ondernemersprofiel krijg je inzicht in jouw sterke kanten en ontwikkelpunten als ondernemer. Hieruit komen waardevolle tips die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Voordeel 5. Een AOV die bij jou past

a.s.r. biedt verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan. Zo kan je altijd kiezen voor de best passende AOV voor jou, van hoge kwaliteit en met een uitgebreide dekking. Ben je een startende ondernemer? Dan is de AOV 2.5 misschien iets voor jou door de lage premie en korte uitkering van 2 of 5 jaar. Heb je een wisselend inkomen? Dan kan de flexibele AOV uitkomst bieden. Weet je niet welke AOV aansluit op jouw behoefte of kom je er niet uit? Bespreek dit dan met je adviseur.

Gerelateerd lezen:

• Zorgverzekering 2022: Wat gaat er veranderen?
• Waterschade: Hoe voorkom je het?
• Vier redenen om geen verzuimverzekering af te sluiten
• Verschil privé en zakelijke autoverzekering

Nieuwsgierig hoe jij je financiële vangnet kan regelen? Bereken eenvoudig online je AOV-premie en krijg direct inzicht in jouw mogelijkheden.

Lees ook…
Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen inkomen. Ook wanneer je door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken. Dan stoppen je…
Na jarenlang politiek gesteggel lijkt het er eindelijk van te komen: de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zelfstandigen. Minister…
Wil je als zzp’er zeker zijn van een inkomen als je langdurig ziek wordt? Dan kun je een arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) afsluiten. Maar er…