Lease bicycles-1541075_1920.jpg
27 mrt 2020

Leasen via de baas: kies je voor een auto of een fiets?

Als je als werknemer de keuze krijgt tussen een auto van de zaak of een fiets van de zaak, welke kies je dan?
Auto de zaak auto lease 2.jpg
14 nov 2019

Auto van de zaak of niet? 8 tips

Schaf je een auto zakelijk aan, of juist privé? En hoe zit het met bijtelling, kosten en leasen? 8 tips om je te helpen bij de lastige keuze voor een auto van de zaak of een privéauto.
Lease de-zaak-2016-ts02-auto-van-de-zaak-youngtimers-bmw-3-series-2.jpg
29 apr 2018

Youngtimer wordt gespaard

De voordelige regeling voor het rijden van 'youngtimers' geldt in 2018 nog steeds. Het blijft daardoor een betaalbaar - en zelfs zeer aantrekkelijk - alternatief voor de zakelijke rijder.
Lease zakelijke auto.jpg
4 jan 2018

Elektrisch is de trend

Als bedrijf kun je werknemers een auto van de zaak aanbieden, zelf kun je als werkgever ook rijden in zo’n wagen. Wat voor soort auto je kiest, heeft invloed op de uitgaven en ook op de besparing dankzij eventuele fiscale voordelen. Hoe zit het met deze voordelen als je kiest voor een elektrisch wagenpark?
Lease shutterstock_535777450.jpg
15 dec 2016

CO2-neutraal rijden is goedkope karma

Van groot tot klein, elk zichzelf respecterend bedrijf denkt na over duurzaamheid. Groene compensatie voor je kilometers kan daaraan bijdragen.
Auto shutterstock_532041256.jpg
14 dec 2016

Zo bespaar je geld aan de vooravond van de auto revolutie

De regering wil op de lange termijn de verkoop van normale auto’s aan banden leggen. Elektrisch rijden wordt de norm. Een mooie ambitie, maar tot die tijd kan ook jij als ondernemer geld besparen en CO2-uitstoot verminderen.
Autotest de-zaak-online-1-marketing-en-verkoop-nissan-leaf-hero.jpg
2 jun 2016

Nieuwe high power versie Leaf

We hebben de nieuwe generatie Leaf eerder al eens aan de tand gevoeld tijdens een wel heel bijzondere expeditie in Zuid-Frankrijk. Daar liet hij tijdens de beklimming van de Col de Turini zijn groter geworden ‘macht' zien. Dat deed hij in de sporen – letterlijk de rubberstrepen van driftende rallywagens op het wegdek – van een fameuze klassementsproef in de Monte Carlo Rally.
Lease de-zaak-2016-ts02-auto-van-de-zaak-autotest-nissan-qashqai-6.jpg
13 apr 2016

'Fusion-cooking' Nissan-stijl

Uitzonderingen bevestigen ook in de autowereld de regel. Neem de Qashqai, acht, negen jaar geleden. De Nissan had van alles wát, zogezegd. Een beetje ruimtewagen, een toefje terreinauto, snufje stationwagen en een fikse scheut luxe personenauto. Fusion cooking op wielen. De ‘cross over’ was geboren. Nissan heeft hem een verjongingskuur laten ondergaan. Rob van Ginneken testte hem uit.
Lease de-zaak-2016-ts02-auto-van-de-zaak-youngtimers-bmw-hero.jpg
7 apr 2016

Youngtimers: ze lusten een slokje, maar....

Zijn Youngtimers (bouwjaar globaal 1976-2000) nog interessant als zakenauto? Meestal denk je dan meteen aan de gunstige regeling voor bijtelling en motorrijtuigenbelasting, maar de laatste tijd komt er iets bij. In sommige grote steden mag je er niet meer mee rijden. Voor de één slecht nieuws, voor de ander een kans! Deze liefhebbersauto’s worden daardoor namelijk goedkoper aangeboden.
Lease de zaak auto trend vrouw private lease auto.jpg
9 nov 2015

Nieuwe trend: vrouw in private lease auto

In de komende vijf jaar komen er 75.000 private leaseauto's bij, die vaker door vrouwen zullen worden bestuurd. Dat blijkt uit cijfers van het CBS en een prognose van ING Economisch Bureau.
Lease de zaak auto lease 2.jpg
14 sep 2015

Leasen, kopen of iets er tussen in?

De kosten van het autorijden hangen vanzelfsprekend nauw samen met allerlei factoren: het model dat je kiest, de schaal van je ‘vloot', het aantal kilometers en bijvoorbeeld hoe lang je de auto's rijdt. Bij een grotere vloot wordt dat veelal in leasing opgelost, maar ook in het MKB komt de ondernemer voor de keuze te staan: leasen of kopen? 
Auto de zaak auto lease leasing.jpg
15 mei 2015

Leasen als klein bedrijf: 5 tips

Veel kleine ondernemers denken dat leasen vooral iets is voor grote bedrijven. "Juist niet," zegt Dick Bakker van leasemaatschappij Arval. "Zelfs zzp'ers zijn gebaat bij een leaseauto. Leasen is niet alleen een besparing van risico en zorgen, maar het scheelt je ook geld." Hoe regel jij voordelig een leaseauto als mkb'er? Vijf tips van Bakker.
Getoond 1 tot 12 van 24. Er zijn meerdere pagina's.
Gaat u een auto leasen, huren of kopen? wordt het een nieuwe auto of een occasion? Hoe zit het met de bijtelling? Wat moet u met uw werknemer afspreken?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming