Oud = Nieuw Helderse jongens De Zaak 8
21 dec 2016

“Doe mij maar een lekkere Helderse Jongen”

Rijd door tot het einde van de wereld en sla vlak voor je in het diepe valt linksaf. Daar ligt, enigszins verscholen aan het water, Fort Westoever. Ideetje van Napoleon, uitgevoerd door Willem I, die het gebruikte om Den Helder te verdedigen tegen vijandige schepen. Nu wordt het fort bewaakt door drie bevlogen ondernemers die er met gelijkgestemden een circulaire hotspot van maken. “We nemen steeds weer een volgende stap in verduurzaming.”
Interview DI8A3587-2.jpg
25 okt 2016

“Failliet gaan is het beste dat me ooit is overkomen”

Alexander Wijninga werd in 2016 uitgeroepen tot 'de meest veelbelovende jonge ondernemer'. Kort daarna ging zijn bedrijf Watermelon failliet. “Ik heb twee weken niets gedaan. Daarna heb ik de curator gebeld en alles, behalve de inboedel en de software, teruggekocht.”
Online verkoop Schermafbeelding 2016-06-02 om 13.45.49.png
2 jun 2016

Hij verkoopt 20.000 fietsen per jaar, maar kan geen band plakken

In slechts een paar jaar tijd is Edwin de Jong (23) van Fietsuniek.nl erin geslaagd om met zijn webwinkels zo’n 20.000 fietsen per jaar te verkopen. Sinds kort is hij ook eigenaar van een fysieke fietsenshowroom. Reden om deze Hillegomse jonge hond te vragen hoe het zo’n vlucht kon nemen.
Jonge honden
16 dec 2014

Jonge honden: Matthijs Kossen van Leapfrog 3D Printers

"We dragen bij aan de toegankelijkheid van 3D-printen en doen écht iets speciaals. Daar ben ik trots op."
Jonge honden
10 nov 2014

Jonge Honden bedenken Nationale PensioenBox

Nog geen dertig en een dienst bedenken voor gepensioneerden. Hoe kom je erop? Loran von Liebenstein vertelt hoe hij en zijn zakenpartners de Nationale PensioenBox ontwikkelden.
Jonge honden
30 sep 2014

Lisa Hillen: 'Leeftijd is geen issue'

De 23-jarige Lisa Hillen runt Beauty by Lisa en groeide in drie jaar van eenmanszaak naar holding met diverse bv's en 12 personeelsleden. 
Jonge honden
11 sep 2014

Krap 19 en nu al 'revolutionair'

Ze wonnen de wedstrijd voor het beste Nederlandse studentenbedrijf van het jaar en deden mee aan de Europese finale in Tallinn. Mochten met het koningspaar mee op handelsmissie naar Polen. En het mooie is: ze hebben nog niet eens een eindproduct. Het is slechts een prototype waar de jonge ondernemers Joep(19), Lars(19), Niek(18) en Zamani(20) nu al hoge ogen mee gooien.
Jonge honden
15 jul 2014

Jonge honden: "Eigen kartcentrum is jongensdroom"

Drie jonge ondernemers hebben hun droom verwezenlijkt in Almere. Een eigen kartcentrum! Christian Snoek, Indy en Milan Bontje over 'de mooiste en veiligste kartbaan van Nederland'.
Starters de-zaal-mvo-maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-milieu-zuinig-groen-efficient.jpg
7 mei 2014

Jonge honden: Jorn van Lieshout

Jorn van Lieshout is de 'Jonge Hond' van deze maand. Met Bouncespace en Bouncebox faciliteert hij 'creatieve broedplaatsen' in lege bedrijfspanden.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming