Over De Zaak de-zaak-reageer-reactie-contact-mening-kritiek-ervaring.jpg
1 mei 2018

Contactgegevens

Kom in contact met De Zaak. Ben je ondernemer en wil je advies? Of wil je hulp bij het bereiken van ondernemers. Alle contactgegevens op een rij.
Over De Zaak innovatie7.jpg
26 okt 2017

Zes op de tien ongerust over toekomstbestendigheid

Zes op de tien mkb-ondernemers maken zich zorgen over de toekomstbestendigheid  van hun bedrijf. Dat blijkt uit de maandelijkse MKB Monitor van ondernemersplatforms De Zaak en MKB Servicedesk onder 1400 respondenten.
Over De Zaak shutterstock_212823355.jpg
14 apr 2017

Nieuw! Connect & Chat met andere ondernemers in MijnZaak

Sinds kort is er een nieuwe functie binnen MijnZaak: de chat. Je kunt nu direct connecten en chatten met andere interessante ondernemers nadat je ze hebt toegevoegd aan je netwerk.
Over De Zaak DZ_5vragen.jpg
1 feb 2017

Wat je niet zeker weet....

Jij bent lekker aan het ondernemen, en waar je geen verstand van hebt, of te weinig tijd om uit te zoeken, dat vraag je gewoon even aan De Zaak. Zo concentreer jij je op de hoofdzaken, wij helpen je met de rest.
Over De Zaak shutterstock_407665663.jpg
1 jan 2017

Facturen

Als ondernemer kunt u op verschillende wijze van ons een factuur krijgen. Dit kan op jaarbasis per (digitale factuur) of op maandbasis per automatische incasso.
Over De Zaak shutterstock_496929319 (1).jpg
5 aug 2016

Veelgestelde vragen

Als ondernemer zit je met vragen. Die vragen kun je als lid van De Zaak natuurlijk bij onze adviseurs neerleggen, maar vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan support@dezaak.nl. De veelvoorkomende vragen hebben we hieronder vast voor je beantwoord!
Over De Zaak de-zaak-2016-ts02-digitaal-willem-overbosch-stefan-vermeul-hero.jpg
7 apr 2016

(Nóg) beter werken aan je zaak

Sneller, interactiever, meer mogelijkheden om je te profileren en lokaler. Met de inzet op ‘digitaal’ willen we ondernemers nog beter bedienen. Willem Overbosch, directeur-eigenaar van de Dutch Network Group/De Zaak, en commercieel directeur Stefan Vermeul leggen uit hoe De Zaak Online je verder helpt.
Over De Zaak de zaak online magazine cover.jpg
2 nov 2011

Magazine De Zaak

De Zaak is het magazine voor ondernemers die verder willen en elkaar verder willen helpen. Vol Interviews, tips en de nieuwste ontwikkelingen die voor jou belangrijk zijn. En nog veel meer inspiratie voor ondernemers!
Over De Zaak De Zaak Nieuws Scherm Beeldscherm Tekst .jpg
24 okt 2011

De nieuwsbrief van De Zaak

De nieuwsbrief van De Zaak staat vol direct toepasbare tips, artikelen en tools. Meld je nu aan in MijnZaak.
De Zaak geeft je eenvoudig toegang tot alle praktische informatie die je als ondernemer nodig hebt met ons magazine, onze website, jouw ondernemersprofiel in MijnZaak en het telefonische advies.

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming