ADVERTORIAL
Als je met je bedrijf zakendoet in het buitenland dan krijg je met extra kosten te maken. Bijvoorbeeld met kosten voor het reizen naar het buitenland. Het afgelopen jaar heeft echter al geleerd dat er op zakenreizen fors kan worden bespaard. Dat is onder meer mogelijk door op afstand zakelijke gesprekken te voeren met het buitenland. Op deze kosten is verder te besparen door van SIP Trunk gebruik te maken.

Besparen op telefoniekosten

SIP Trunk is een typisch voorbeeld van een manier om hoge kosten van het zakendoen met het buitenland te verminderen. In plaats van dat je voor het internationaal bellen van een vaste telefoonverbinding gebruikmaakt, bel je via een internetverbinding. Via internet bellen levert al een directe besparing op en helemaal als je veel internationale belafspraken hebt. Bel je vaak naar het buitenland om zaken te doen dan levert via internet bellen een besparing op tot wel 60%. Bellen via internet is onbeperkt mogelijk en het is tevens een voordeel dat er naar extra gesprekskanalen is bij te schakelen als de situatie daarom vraagt. Zo is het internetbellen een stuk flexibeler qua opschaling en voordeliger als je zakendoet met bedrijven in het buitenland.

Snelle internetverbinding

Om hoge kosten te vermijden met zakendoen in het buitenland is het ook te overwegen om voor een snelle internetverbinding te kiezen. Zakelijk glasvezel krijgt wat dat betreft de voorkeur. Glasvezel voorziet namelijk in een betrouwbare, snelle en stabiele internetverbinding met de flexibiliteit van schaalbaarheid. Een snelle internetverbinding geeft ook de zekerheid om online meetings met bedrijven in het buitenland zonder haperingen te laten verlopen.

Het is vaak niet eens meer nodig om persoonlijk naar het buitenland af te reizen om zaken te doen. Het is door het coronajaar inmiddels gangbaar geworden om op afstand zaken te doen, waarbij grenzen wegvallen. Bovendien voorziet een snelle internetverbinding in combinatie met internetbellen voor optimale omstandigheden. Zo zijn er dan ook meerdere manieren om hoge kosten te verminderen. 

Goedkoop zakelijk reizen naar het buitenland

Het is bij het zakendoen in het buitenland natuurlijk niet altijd mogelijk om op afstand met elkaar te spreken. Er zijn situaties, waarin een persoonlijk gesprek belangrijk is. In dat geval zijn er echter ook opties om op de kosten te besparen. Dat is mogelijk door goedkope zakelijke reizen naar het buitenland te boeken. Reis bijvoorbeeld niet businessclass met het vliegtuig, maar in de economy class en verblijf in voordelige hotels. Of kijk of er alternatieven zijn om te reizen die voordeliger zijn, zoals met de auto of met de trein.
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Verbeter Je Cashflow
Een populaire oplossing is factoring van je facturen. Probeer het uit met 1 factuur.
Indeed
Nieuw personeel werven?
Wat zijn veelgemaakte fouten bij het werven van nieuw personeel? Welke vragen wil je zeker stellen tijdens een gesprek? En hoe voorkom je ghostinggedrag van kandidaten? Ontdek Indeed Inspiration, het nieuwe kennisplatform met praktische tips om je te helpen bij jouw zoektocht naar toptalent.
Lees ook…
Zakelijk sparen is belangrijk voor ieder bedrijf. Of je nu ZZP bent of een Mkb-bedrijf hebt, geld opzij zetten is verstandig. Bij zakelijk sparen heb…
Als ondernemer kan het soms lastig zijn om vrije tijd voor jezelf in te plannen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je winst en neemt vaak…
Meer en meer bedrijven maken de stap naar zakelijke VoIP oplossingen, zodat de traditionele telefoonlijnen steeds meer tot de geschiedenis behoren….