Categorieën

Werkkleding is niet alleen een essentieel onderdeel van onze bedrijfsidentiteit, maar het biedt ook praktische voordelen voor ons als werknemers.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Een geweldige manier om ons bedrijf te promoten en eenheid in ons team te creëren, is door bedrijfskleding te bedrukken met eigen logo. Maar hoe kunnen we dit doen? In deze blogpost ontdekken we de stappen en overwegingen voor het laten bedrukken van onze werkjassen met ons logo.

Stap 1: Onderzoek en planning

Voordat we beginnen met het bedrukken van werkjassen, is het belangrijk om een grondig onderzoek te doen. Wil je eerst werkkleding kopen om te laten bedrukken? Laten we overwegen welk type werkjas het meest geschikt is voor ons team en bedrijfsbehoeften. Laten we rekening houden met zaken zoals het materiaal van de jas, de gewenste drukmethode en de hoeveelheid jassen die we nodig hebben.

Stap 2: Kies de juiste leverancier

Een cruciale stap in dit proces is het vinden van de juiste leverancier voor het bedrukken van onze werkjassen. Laten we zoeken naar een leverancier met ervaring in het bedrukken van werkkleding en positieve beoordelingen van eerdere klanten. Laten we offertes aanvragen en prijzen en services vergelijken om de beste keuze te maken.

Stap 3: Ontwerp ons logo

Als we ons logo nog niet hebben, is dit het moment om er een te maken of te laten ontwerpen. Laten we ervoor zorgen dat het logo past bij onze bedrijfsidentiteit en gemakkelijk herkenbaar is. Onze leverancier kan ons ook adviseren over het geschikte formaat en de resolutie van het logo voor bedrukking.

Stap 4: Kies de druktechniek

Er zijn verschillende druktechnieken beschikbaar voor het aanbrengen van ons logo op de werkjassen. Zeefdruk, borduren en transferdruk zijn enkele van de meest gebruikte methoden. Laten we bespreken welke techniek het beste bij ons ontwerp en onze jassen past.

Stap 5: Bepaal de locatie van het logo

Waar willen we ons logo op de werkjas laten bedrukken? De meest voorkomende locaties zijn de borstzak, de rug en de mouwen. De keuze hangt af van onze voorkeur en het ontwerp van ons logo. Laten we overleggen met onze leverancier om de optimale positie te bepalen.

Stap 6: Kies de kleuren en materialen

Bij het bedrukken van werkjassen hebben we de mogelijkheid om de kleuren en materialen van de bedrukking te kiezen. Laten we overwegen welke kleuren het beste bij ons bedrijfslogo passen en welke materialen duurzaamheid garanderen, zelfs bij dagelijks gebruik.

Stap 7: Bestel en test

Zodra we alle beslissingen hebben genomen, plaatsen we onze bestelling bij de leverancier. Het is verstandig om een sample te bestellen en deze te testen voordat we een grotere hoeveelheid werkjassen laten bedrukken. Laten we de kwaliteit van de bedrukking controleren en indien nodig aanpassen.

Stap 8: Levering en distributie

Na het voltooien van het bedrukken en testen, is het tijd om onze werkjassen te ontvangen. Laten we zorgen voor een efficiënte distributie onder ons team. Dit kan een geweldig moment zijn om de nieuwe bedrijfskleding te introduceren en het teamgevoel te versterken.

Conclusie

Het laten bedrukken van werkjassen met ons logo is een uitstekende manier om onze bedrijfsidentiteit te versterken en ons team te voorzien van functionele werkkleding. Met zorgvuldige planning, de juiste leverancierkeuze en aandacht voor detail kunnen we trots onze aangepaste werkjassen presenteren aan onze medewerkers en klanten.

Wacht niet langer! Zet de eerste stap naar professionele en herkenbare werkkleding voor ons bedrijf door te onderzoeken en te plannen hoe we onze werkjassen kunnen laten bedrukken met ons logo.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Met de opkomst van moderne innovaties en geavanceerde druktechnieken wordt het maken van wanddecoratie naar een nieuw niveau getild. De moderne…
Als horecaondernemer weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk een gekoeld drankje kan zijn voor jouw…
In de wereld van snelgroeiende bedrijven is het bijna onvermijdelijk dat je huidige bedrijfspand op een gegeven moment te klein wordt. Heb je al…
Een vloer is een van de meest essentiële elementen van een gebouw. Het draagt niet alleen bij aan de algehele esthetiek, maar het moet ook bestand…
Een printer is nog altijd heel belangrijk op kantoor, samen met je telefoon vormt deze namelijk de ruggengraat van je bedrijf. Maar het is niet…
Het werken op een ladder is binnen sommige bedrijven een alledaagse activiteit, maar het kan gevaarlijk zijn als het niet op de juiste manier wordt…