Categorieën

Toehoorders van uw presentatie stellen het meestal op prijs, wanneer zij ook nog een hand-out ervan meekrijgen. Bijvoorbeeld met een samenvatting van de belangrijkste punten. U kunt daarbij ook nog kiezen uit meerdere opties.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Presentatieprogramma PowerPoint beschikt standaard al over de mogelijkheid om uw presentatie te voorzien van aantekeningen. Die notities maakt u het handigst in de Notitieweergave. In oudere versies moet u die activeren via de weergaveknopjes onderin het venster of via menu Beeld, in de modernere versies staan de notities al standaard in een paneel onderin de werkruimte.

In die notitievakken in de diverse weergaven kunt u allerlei aantekeningen zetten voor uzelf, bijvoorbeeld een puntsgewijze opsomming van wat u nu precies wilt vertellen tijdens de presentatie of extra informatie die niet in de diavoorstelling zelf is te zien.

Hand-out

Maar u kunt de vakken ook vullen met veel uitgebreidere informatie en complete teksten bedoeld voor uw toehoorders. Als u de dia’s samen met die teksten uitprint, dan heeft u prima hand-outs voor uw publiek:

  1. Klik op Afdrukken in het menu Bestand
  2. Selecteer >> Notitiepagina’s in het keuzevak linksonder van het dialoogvenster Afdrukken.

Notitiepagina's in keuzevak Afdrukken

In hetzelfde venster Afdrukken staat overigens ook een andere handige hand-outmogelijkheid, bijvoorbeeld om alleen de dia’s mee te geven als die alle benodigde informatie bevatten. U kunt dan meerdere dia’s op één vel afdrukken:

  1. kies bij >>Afdrukken voor de keuze Hand-outs.
  2. Geef in het vak rechts ernaast de gewenste indeling en opties voor de pagina’s aan.

Met beide mogelijkheden geeft u uw (potentiële) relaties een prima samenvatting van uw verhaal mee.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Lees ook…
QR-codes – die vierkante barcodes – zie je overal verschijnen. Op verpakkingen van producten, in advertenties en op visitekaartjes. Bedrijven…
Hybride werken is in veel organisaties de norm geworden. Mensen werken op kantoor én vanuit huis. Dat kan voordelen opleveren op het gebied van…
Succesvolle organisaties leveren kwaliteit, werken graag efficiënt en zijn innovatief. Maar hoe zit het dan met het afval dat vrijkomt? Denk…