In samenwerking met
Met een zakelijk unlimited abonnement voor je mobiel, kun je net zoveel bellen, sms’en of data verbruiken als je maar wilt. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje.

Inhoudsopgave

1. Onbeperkt mobiel internetten

Met een zakelijk unlimited abonnement kun je net zoveel data verbruiken als nodig is. Of je nu op vakantie bent in Frankrijk of een vlog wilt maken voor je zakelijke YouTube kanaal, je hoeft nooit bang te zijn dat je databundel ineens op is.

2. Zoveel bellen en sms’en als je wilt

Met een zakelijk unlimited abonnement heb je een onbeperkte bel- en sms-bundel. Zo blijf je altijd in contact met klanten, leveranciers en met je familie zonder extra kosten.

Je bent het liefste bezig met je klanten en je werk, maar daarnaast moet je óók nog je administratie doen, bestanden aanleveren of de promotie regelen. Download de gratis whitepaper “Top 100 Webtools voor ondernemers” en ontdek hoe jij slimmer kan werken.

3. Lagere en voorspelbare kosten

Als ondernemer wil je graag weten waar je aan toe bent. Een unlimited abonnement heeft vaste, lage kosten en er zijn er geen addertjes onder het gras. Je weet dus van tevoren precies hoeveel geld je kwijt bent.

4. Overal verbinding met het internet

Dankzij je onbeperkte aantal MB’s data, kun je overal verbinding maken met het internet. Je kunt werken waar je maar wilt. Met de mobiele hotspot van je telefoon heb je geen wifi meer nodig. Een laatste keer wat stukken doornemen bij een klant op de parkeerplaats? Check. Een offerte uitwerken op een terrasje? Natuurlijk. Videobellen op een bankje in het bos? Kan ook. 

5. Overal veilig internetten

Openbare wifi-netwerken zijn lang niet altijd veilig. Kwaadwillenden kunnen openbare netwerken gebruiken om je computer binnen te dringen of om je gegevens te lezen. Omdat je met een unlimited abonnement onbeperkte data hebt, kun je via je eigen hotspot veilig internetten op al je apparaten.

6. Ook in het buitenland

Als jij een zakelijk abonnement afsluit, kun je je abonnement meenemen binnen de EU. Soms geldt er een kleine beperking op het aantal GB’s data dat je mag gebruiken in het buitenland, maar met 50 GB heb je meer dan voldoende data voor een flinke strand- of skivakantie. 

7. Flexibele abonnementen

Zakelijke abonnementen zijn vaak behoorlijk flexibel. Is een unlimited abonnement een beetje teveel van het goede, dan pas je eenvoudig je bundel aan. Verandert je situatie en heb je meer data of belminuten nodig? Dan switch je zo weer terug naar een unlimited abonnement. 

8. Altijd een telefoontoestel

Wanneer je als ondernemer niet bereikbaar bent, kan je dat direct geld kosten. Is je telefoon kapot, gestolen of kwijt? Dan krijg je binnen vier uur een vervangend toestel geleverd. Zo ben je razendsnel weer bereikbaar. 

9. Streamen

Je bent natuurlijk niet altijd aan het werk. Op die momenten heb je toegang tot een onbeperkt aantal MB’s om lekker te streamen. Of je nu gaat voor een podcast op iTunes, een serie of Netflix of muziek via Spotify.

10. eSim

Een eSim is een digitale simkaart waar je telefoonnummer op staat. Het voordeel aan een eSim is dat je ook ruimte hebt voor een vaste simkaart. Zo heb je twee nummers op je telefoon en kun je privé- en je zakelijk scheiden. Is het weekend, dan zet je eenvoudig je zakelijke sim uit en dan gebruik je nog steeds hetzelfde toestel voor je privézaken.

Een andere optie is om je vaste telefoon te laten doorschakelen naar je mobiel. Zo ben je ook altijd bereikbaar met je vaste nummer. 

Kortom: bellen was nog nooit zo leuk met een zakelijk unlimited abonnement!

[Gratis whitepaper] Welke tools en websites zijn er voor ondernemers om slimmer en efficiënter te werken? Download de gratis whitepaper met de Top 100 Webtools voor ondernemers.

KPN logo

KPN, partner van De Zaak

KPN is dé toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland. Met onze vaste en mobiele netwerken voor internet, telefonie en televisie zorgen we voor het netwerk van de toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Zo zetten wij alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst.

Bekijk alle artikelen van KPN

Lees ook…
Consumenten willen duurzamer. De overheid stimuleert duurzaamheid. En steeds meer bedrijven zien de noodzaak ervan in. Maatschappelijk verantwoord…
De zaken gaan lekker en je bedrijf groeit. Maar met die groei dienen zich nieuwe uitdagingen aan. De zoektocht naar grotere kantoorruimte of…
Strategisch samenwerken kan een goed idee zijn. Samen met een zakelijk partner of meerdere partners heb je meer te bieden, en dat vinden klanten vaak…
i.s.m.
De Maestro en V PAY betaalpassen worden per 1 juli 2023 vervangen door de Debit Mastercard en VISA Debit en dit zal niet alleen gevolgen hebben voor…
i.s.m.
Indien je als ondernemer een winst maakt die snel stijgt of je wilt geen aansprakelijkheid dragen voor je onderneming, is het verstandig om een bv op…
In een procesbeschrijving leg je vast hoe belangrijke bedrijfsprocessen dienen te verlopen en wie waarvoor verantwoordelijk is. Maar processen…