Categorieën

Voertuigbelettering middels grote stickers is een efficiënte en impactvolle methode voor organisaties om hun merk te promoten en een boodschap over te brengen. Zeker voor organisaties die veel onderweg zijn, is mobiele reclame een uiterst effectief middel om de aandacht te trekken van potentiële klanten in diverse regio’s. Heb jij al eens nagedacht om grote stickers te laten maken voor voertuigbelettering? Hieronder gaan we dieper in op de kracht van dit middel.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Grote voertuigbelettering is kosteneffectief

Rijdend door het drukke stadsverkeer of over de snelweg, met voertuigbelettering is jouw bedrijfsnaam, logo of boodschap altijd en overal zichtbaar. En dat is dan ook net de kracht van dit middel! Je vergroot eenvoudig de zichtbaarheid van jouw merk op verschillende locaties, terwijl je zelf gewoon bezig bent met de dagelijkse bezigheden. 

Veel partijen kiezen ervoor om voertuigbelettering van grote stickers te laten maken, doordat dit ook nog eens een kosteneffectieve oplossing is. Zeker in vergelijking met traditionele advertentiekanalen langs de snelweg, zoals billboards, biedt voertuigbelettering een veel hoger rendement op investeringen. 

Promotie met een lange levensduur

Een ander groot voordeel van stickers is dat je slechts eenmalig hoeft te investeren in het ontwerp en de belettering, waardoor je jouw merk jarenlang kunt promoten zonder extra kosten. Zeker wanneer je kiest voor een premium variant die geschikt is voor buitengebruik, hoef jij je niet druk te maken dat het ontwerp beschadigd raakt door (weers)invloeden van buitenaf. 

Een materiaal dat vaak wordt gekozen door de sterkte en bestendigheid tegen onder andere water en UV, is polymeer. Je wilt natuurlijk te allen tijde verzekerd zijn van een mooie en heldere opdruk. Dat is met dit materiaal geen enkel probleem. Daarbij zijn er tegenwoordig ook steeds meer keuzes voor het gebruik van eco-vriendelijke inkt en materialen, waardoor je met de keuze voor deze belettering ook nog eens goed bent voor het milieu, wat uiteindelijk ook het imago van jouw bedrijf ten goede kan komen. 

Een goed ontwerp is sleutel voor succes 

Het doel is natuurlijk dat mensen onderweg niet meer om jouw plakwerk heen kunnen. Een krachtig ontwerp met een duidelijke en opvallende boodschap is dan ook een van de sleutelfactoren voor een succesvolle promotie via voertuigbelettering. Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw merk effectief communiceert? 

Je wilt natuurlijk dat jouw boodschap of merk in een flits te herkennen is en dat het in één oogopslag duidelijk is wat jouw merk is en waar je voor staat. De hoge snelheid op de snelweg biedt nou niet de mogelijkheid om een uitgebreid betoog te lezen. 

Zorg dus voor opvallende kleuren die in het oog springen, gecombineerd met een krachtig logo en een beknopte boodschap. Besteed hierbij extra aandacht aan het type lettertype en de afbeeldingen die je gebruikt: is dit duidelijk leesbaar van een afstand én wanneer je slechts enkele seconden hebt om dit in je op te nemen? Bij een goed ontwerp wil je natuurlijk dat het antwoord hierop volmondig ja is.

Praktische tips voor grote stickers op voertuigen

Overweeg jij ook om grote stickers op jouw bedrijfswagen of voertuig te plaatsen? Ga allereerst op zoek naar een betrouwbare leverancier of grafische drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van stickers. Hiermee verzeker je jezelf van de beste kwaliteit en goede service.

Voor het beste resultaat van jouw ontwerp kun je ook overwegen om samen te werken met een professionele ontwerper. Zij hebben als geen ander kijk op een aantrekkelijk en effectief ontwerp. Zoals genoemd is dit een belangrijke sleutel tot succes van voertuigbelettering. 

Vergeet na de plaatsing van de stickers niet te zorgen voor regelmatig onderhoud en reiniging van de belterring. Dit maximaliseert de levensduur en versterkt tevens jouw professionele uitstraling naar de buitenwereld. Zo kan deze investering hét verschil maken in het vergroten van jouw naamsbekendheid, het genereren van meer leads of uiteindelijk zelfs de omzet verhogen.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Bamboe producten schieten als paddenstoelen uit de grond; net als de plant zelf! Dat is niet zo vreemd, want deze groene stengels hebben heel veel…
Fietsen is populair, maar de wegen worden steeds drukker en onveiliger. Een fietsspiegel is een eenvoudige toevoeging die je veiligheid kan vergroten….
Als je als ondernemer personeel in dienst hebt dan kan er een arbeidsconflict ontstaan. De medewerker functioneert niet goed, of je personeelslid is…
Soms is het gemakkelijker om iets uit te besteden dan om het zelf te doen. Denk dan bijvoorbeeld aan het lasersnijden of kanten van metaal. Als je dat…
Ben je op zoek naar warmte krimpbare producten om kabels te beschermen en te verbinden? Warmte krimpbare producten, zoals krimpkousen, krimpbare…
Werkt je personeel veel op locatie of bied jij je werknemers de mogelijkheid om vanuit huis te werken? Dan is het belangrijk dat iedereen goed…