Wil je als ondernemer een geschikt telefoonabonnement kiezen, dan heb je verschillende mogelijkheden. Zo heb je de optie om te kiezen voor een abonnement inclusief zakelijke telefoon, maar is ook een sim only het overwegen waard. Waarom sim only een interessante keuze is voor ondernemers? Wij zetten hieronder de grootste voordelen hiervan op een rijtje!

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans 2023 van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Het is goedkoop

Een van de grootste voordelen van een sim only zakelijk, is dat het goedkoop is ten opzichte van een abonnement met telefoon. Kies je voor die laatste abonnementsvorm, dan betaal je niet alleen voor je bundel, maar ook voor het toestel. Bij een sim only is dat niet het geval, daar betaal je echt alleen voor je verbruik. Kiezen voor een sim only abonnement is dus een goede manier om als ondernemer geld te besparen.

Veel flexibiliteit

Nog een reden om voor een sim only zakelijk te kiezen, is dat het je veel flexibiliteit biedt. Vaak zijn deze abonnementen namelijk makkelijk aan te passen en op te zeggen. Dat is bij een abonnement inclusief telefoon vaak niet mogelijk, want daarbij zit je vast aan een bepaalde looptijd. 

Tussentijds opzeggen of je abonnement aanpassen is in dat geval lastig. Als ondernemer is het fijn als je flexibel bent in het aanpassen van veranderde wensen op het gebied van internet, bellen en sms’en. In het ondernemersleven kunnen behoeften tenslotte snel veranderen. Wil je jezelf niet druk maken over dat je internet bijna op is? Kies dan voor een sim only met onbeperkt internet. Hiermee is het mogelijk om zorgeloos te whatsappen of mailtjes te sturen. 

Geen nieuwe telefoon nodig

Wat ook een mooi voordeel is van een sim only voor ondernemers, is dat je geen nieuwe telefoon nodig hebt. Als jij nog beschikt over een goede smartphone, hoef je dus niet een nieuwe smartphone aan te schaffen om een nieuw abonnement af te sluiten. Een sim only kan altijd, of je nu een nieuwe smartphone gaat kopen of liever je bestaande telefoon nog even houdt. Dat je geen ander toestel nodig hebt, betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken en ook geen tijd hoeft te spenderen aan het overzetten van al je gegevens. 

Veel aanbieders beschikbaar

Zit je eraan te denken om een sim only zakelijk af te sluiten? Dan heb je de keuze uit tal van aanbieders. Daardoor heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een bundel die perfect aansluit bij je wensen. Iedere aanbieder biedt weer andere bundels aan. Doordat je deze makkelijk kunt vergelijken, kun je bepalen wat het beste bij je past. Kijk hierbij niet alleen naar tarief, maar ook naar belminuten, bellen en internetten in het buitenland, GB’s en het aantal sms’jes.

Kortom, voor ondernemers heeft het afsluiten van een sim only abonnement veel voordelen. Als je momenteel een nieuw abonnement zoekt, is dit zeker iets om in gedachten te houden. Van geld besparen tot het behouden van je huidige telefoon, deze abonnementsvorm heeft veel voor je in petto!

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
AMSTERDAM, 3 mei 2023 – Na een jaar aanwezigheid op de Nederlandse markt signaleert Payhawk dat finance teams nog veel efficiencywinst kunnen boeken….
PVC vloeren bestaan al tientallen jaren, en het is nog steeds een populaire keuze voor huiseigenaren vanwege de duurzaamheid en het gemakkelijke…
Leren is een activiteit dat je je hele leven kunt doen. Door te leren kan er veel kennis opgedaan worden. Daarnaast leidt het tot meer inzichten en…
Je kantoor is de plek waar je productief wilt zijn, maar het moet ook comfortabel en gastvrij aanvoelen. Hoe creëer je een kantooromgeving die zowel…
We zien dat de laatste tijd natuurlijk steeds meer mensen structureel thuis zijn gaan en ook blijven werken. Des te belangrijker is het dan dus ook om…
Het huren of verhuren van een bedrijfsruimte is een belangrijke stap voor ondernemers. Of je nu een nieuwe onderneming start of je bestaande bedrijf…