Categorieën

Payhawk heeft een nieuwe functie voor internationale betalingen gelanceerd. Hiermee kunnen klanten betalingen doen in meer dan 50 valuta's in meer dan 160 landen. Rechtstreeks vanuit het platform. Daarmee verstevigt Payhawk zijn positie als one-stop shop voor uitgavenbeheer, met één platform voor het beheer van alle betaalkaart-, declaratie- en factuurbetalingen. Payhawk werkt samen met Wise Platform en integreert de snelle, voordelige internationale betaaldiensten van zijn partner-partij rechtstreeks in het eigen platform.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Amsterdam, dinsdag 24 oktober

Payhawk, de oplossing voor mondiaal uitgavenbeheer, introduceert vandaag internationale betalingen in samenwerking met Wise Platform. Met de naadloze integratie van het wereldwijde betalingsnetwerk van Wise in het Payhawk-systeem kunnen Payhawk-klanten met de nieuwe functie nu eenvoudig declaraties en internationale leveranciersbetalingen doen met meer dan vijftig valuta in meer dan 160 landen.

Voorheen hadden bedrijven twee opties om internationale betalingen te beheren: via geldtransactie-diensten of banken. Traditionele bankoverschrijvingen bleken vaak omslachtig en traag. Tegen hoge, ondoorzichtige kosten. Overschrijvingen komen doorgaans binnen 1 à 5 werkdagen aan en kunnen tot € 30 per transactie kosten, waarbij de kosten vooraf niet worden uitgesplitst.

Onlangs introduceerden fintechs als Wise een snellere en veel kosteneffectievere methode voor internationale transacties, waarmee gebruikers tot vijf keer goedkoper geld kunnen overmaken dan met sommige banken en financiële instellingen. Bovendien vindt de betaling veel sneller plaats: 55% van de overschrijvingen is direct binnen en 93% binnen 24 uur.

Dankzij koppeling van het Wise Platform met Payhawk profiteren klanten van Payhawk direct van de voordelen. Zo betalen ze hun leveranciers met één klik vanuit het Payhawk-platform, ongeacht valuta en locatie. Bedrijven beschikken zo met Payhawk over een complete oplossing voor hun crediteurenbeheer. Inclusief goedkeuringsflows voor uitgavencontrole, AI-gestuurde gegevensextractie en naadloze integraties met boekhoudsoftware die handmatige processen automatiseren. Financiële teams kunnen de volledige uitgavenketen van hun wereldwijde bedrijvenbestand nu met één tool stroomlijnen met lagere transactiekosten.

“Uit de ervaringen van onze klanten maakten we op dat er een groeiende vraag is naar snelle, kosteneffectieve en gecontroleerde wereldwijde betalingen. Dankzij onze nieuwe feature kunnen onze klanten nu eenvoudig alle internationale betalingen beheren en betalen vanuit één platform. Dat levert hen meer efficiëntie en controle op over hun wereldwijde uitgaven,” vertelt Hristo Borisov, CEO en medeoprichter van Payhawk.

“We zijn trots op onze samenwerking met Payhawk, waarmee we bedrijven een vloeiend internationaal betalingsproces bieden. In de huidige wereldeconomie willen bedrijven snel en tegen lage kosten internationale betalingen kunnen doen. Met verschillende valuta’s naar meerdere locaties. Omdat het Wise Platform direct is geïntegreerd in Payhawk beschikken gebruikers van het Payhawk-platform over de ideale betalingsmogelijkheden voor hun internationale bedrijfsactiviteiten,” aldus Steve Naudé, Algemeen Directeur van Wise Platform.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Een goede bedrijfsadministratie vormt de ruggengraat van ieder succesvol bedrijf. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigde zakelijke…
Staat er een grondige verbouwing van jouw zakelijke bedrijfspand op de planning? Of ben je druk in de weer met nieuwbouw? In dat soort gevallen zijn er…
In een wereld waar veiligheid en kwaliteit steeds belangrijker worden, is een QHSE opleiding een uitstekende keuze voor mensen die hun carrière naar…
Fietsen is populair, maar de wegen worden steeds drukker en onveiliger. Een fietsspiegel is een eenvoudige toevoeging die je veiligheid kan vergroten….
Investeren in een huis in Marbella staat synoniem voor het investeren in een levensstijl die wordt gekenmerkt door luxe, comfort en schoonheid. De…
Over anderhalve maand is het alweer zover: de Kerstdagen. Van oudsher is het traditie om je personeel rond de feestdagen een kerstpakket te geven als…