Categorieën

Stel je voor hoe gaaf het zou zijn om je eigen vrachtwagen te hebben die door heel Nederland rijdt met jouw reclame erop. En wat nog mooier is, bedenk eens hoe eenvoudig en betaalbaar het kan zijn om deze krachtige vorm van adverteren voor jouw merk in te zetten. Ben je benieuwd naar hoe dit allemaal werkt en vooral hoe het jouw bedrijf ten goede kan komen? Stap aan boord en we vertellen je er graag meer over.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Moving Billboards van Trayler

Bij Trayler.nl stellen we graag trailers van transportbedrijven ter beschikking voor jouw specifieke communicatie doelen. Het gaat hier om trailers van 13,6 meter lengte, waarvan zowel de achterkant als twee zijkanten volledig naar wens ingericht kunnen worden. Je hebt dus alle ruimte om groots uit te pakken. Dankzij onze aanpak kun je een rijdend billboard creëren dat dagelijks de weg op gaat en door miljoenen mensen wordt gezien. Elke weggebruiker die er een blik op werpt, ervaart en ziet wat jullie boodschap is, alsof het jullie eigen vrachtwagen is. Dit geeft een krachtige uitstraling aan jullie merk en is een aantrekkelijke gedachte voor het versterken van jullie imago.

De weg naar succes is onderbouwd met feiten

Oké, dus je hebt zo’n “bewegend billboard” of je “eigen vrachtwagen” op de weg, maar wat zijn de concrete voordelen? Wordt het daadwerkelijk gezien? En wat is het bereik? Dit zijn begrijpelijke vragen, vooral omdat je als brandmanager deze aspecten moet verduidelijken om interne steun te verkrijgen. In de brochure van Trayler.nl vind je voldoende relevante informatie waarmee je je zaak kunt onderbouwen bij je directie. Hoewel we weten dat de meeste directeuren meteen enthousiast worden zodra ze zichzelf voorstellen met hun eigen vrachtwagen in gedachten.

Laat me je vijf overtuigende professionele voordelen presenteren:

  1. Als creatieve marketeer excelleer je in out-of-the-box denken en ben je onafhankelijk van traditionele methoden. Jouw campagnes zijn niet alleen speels en origineel, maar leveren ook aantoonbaar uitstekende resultaten op en leggen een solide basis voor de toekomst van je merk!
  2. Klanten delen foto’s van onze vrachtwagens op diverse sociale mediaplatforms, wat leidt tot verhoogde betrokkenheid en interactie.
  3. Een indrukwekkende “always on” campagne die ervoor zorgt dat onze vrachtwagens overal in het land worden opgemerkt door jullie doelgroep terwijl ze van de ene naar de andere locatie reizen.
  4. Wij verbinden de vrachtwagens met sociale media, wat resulteert in aanzienlijke zichtbaarheid en merkherkenning, iets wat duidelijk uit de statistieken blijkt. Onze ludieke content genereert talloze positieve reacties en likes.
  5. Een eigen vrachtwagen is tastbaar en veelzijdig. Als marketeer kun je de trailer inzetten voor jouw bedrijfsfeesten, beurzen, en er aandacht aan besteden in blogs, waardoor er ook in de markt over wordt gesproken.


Hoe ziet dit er in de praktijk uit? Op de website staan verschillende succesverhalen van klanten als EasyToys, XXL Nutrition en TheBrownieBox.
Lees het hier 

Trailermade Advertising: dienstverlening van A tot Z

Een uniek concept verdient een unieke term. Trayler.nl heeft deze gevonden in “Trailermade advertising,” oftewel: op maat gemaakte trailers met een uitgebreide service van A tot Z. Bij ons is het niet nodig om kennis te hebben van de transportmarkt. Je hoeft geen connecties te hebben met transportbedrijven, reclameproductiebureaus of zeilmakers die technische uitvoerende taken verrichten. Zelfs als je al een vaste vervoerder hebt, maar die niet exclusief met jouw merknaam op de weg wil rijden, kun je bij ons aankloppen voor het aanpassen van jouw rijdende billboards. We beschikken over een netwerk van professionele en enthousiaste vervoerders die graag jouw reclameboodschap verspreiden.

Het stappenplan naar de Moving Billboards:

  1. Afstemmen van het transportbedrijf op basis van routes, type distributie, standplaats en type trailer.
  2. Inrichten van het ontwerp op de zijkanten en achterkant van de trailer. Hierin hebben wij een adviserende rol en ondersteunen wij jou door middel van templates, voorbeelden en aanleverspecificaties. Inmiddels hebben wij al aardig wat expertise opgebouwd met het opmaken van effectieve Moving Billboards.
  3. Opmeten vrachtwagen. Wanneer de trailer is opgemeten, richten wij het ontwerp opnieuw voor jou in. Bij akkoord op de proefdruk gaan we printen.
  4. Eenmaal alles geprint en trailer op locatie gaan we over tot de confectie van de trailer, dit duurt meestal 1-3 dagen. 
  5. Bij oplevering sturen wij altijd een aantal foto’s als bewijs en de volgende dag is de trailer alweer onderweg en heb jij je Moving Billboard rijden. 

 

Kortom, Trailermade Advertising biedt een frisse benadering van adverteren en branding, waardoor je merk een sterke basis voor de toekomst kan leggen. Bekijk de website van Trayler.nl voor succesverhalen en ontdek hoe dit innovatieve concept voor jouw merk van toegevoegde waarde kan zijn.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Comaxx, bestaat uit een professioneel, enthousiast team van digital minded experts, creatievelingen, techneuten, denkers en doeners, gevestigd in…
Je bedrijf promoten? Dan is marketing van groot belang. Het is de sleutel tot het bereiken van een breed publiek en het aantrekken van klanten. Alleen,…
Streef je naar zakelijk succes dat verder gaat dan winst alleen? Ontdek de kracht van duurzaam en slim ondernemen met refurbished iPhones. In dit…
Contentstrategie, wat is dat eigenlijk en wat komt hier precies bij kijken? Een contentstrategie is een onmisbaar onderdeel van jouw…
Je kunt als bedrijf niet meer om duurzaamheid…
In de wereld zijn er markten die altijd relevant blijven, en één daarvan is de ongediertebestrijding. Ondernemers die actief zijn in deze branche…