Categorieën

Af en toe heb je als bedrijf te maken met een overtollige voorraad. Het magazijn staat dan overvol en dit kan voor frustratie zorgen. Gelukkig is Totaalkoper gespecialiseerd in het opkopen van kantoormeubilair, bedrijfsinventarissen en partijhandel. Zij zijn geïnteresseerd in de artikelen waar jij graag vanaf wilt. Totaalkoper neemt dan ook graag deze artikelen over door middel van een scherpe waardebepaling, snelle afhandeling en vlotte betaling.

Inhoudsopgave

Totaalkoper helpt bij overproductie en overvolle magazijnen

Wanneer je als bedrijf te veel hebt geproduceerd of wanneer je te maken hebt met een bedrijfsbeëindiging, kan het zijn dat het magazijn uitpuilt met artikelen die je niet meer kunt gebruiken. Deze overtollige winkelvoorraad en partijgoederen kunnen dan ook zorgen voor een lastige situatie. In zo’n geval kun je deze artikelen verkopen aan een opkoper restpartijen, zoals Totaalkoper. Zo’n opkoper neemt graag verschillende restanten en partijgoederen die je niet meer nodig hebt over. Dit gebeurt bij Totaalkoper op een normale wijze, zodat alles zo goed mogelijk kan worden afgehandeld.

Het vinden van een nieuwe bestemming voor restpartijen

Je vraagt je misschien af wat er met de restpartijen gebeurt. Wanneer je deze aan Totaalkoper verkoopt, zoeken zij een nieuwe plek voor de artikelen. Veel producten kunnen namelijk vaak nog zeer nuttig zijn. Een opkoper restpartijen zorgt ervoor dat goederen een tweede leven krijgen en dat jij weer voldoende ruimte hebt in jouw opslag voor nieuwe inkoop.

Hoe gaat Totaalkoper precies te werk?

Totaalkoper gaat te werk aan de hand van verschillende stappen. Allereerst vindt er een gratis waardebepaling plaats. Dit gaat via het waardebepaling formulier waarin je alle informatie over jouw restanten en goederen kwijt kunt. Daarna doet Totaalkoper een bod. Deze stellen zij op aan de hand van alle informatie en foto’s. Het bod ontvang je al binnen 24 uur na het indienen van het formulier. Hierna zal een afspraak worden gemaakt en komt een werknemer van Totaalkoper bij je langs om kennis te maken en de restpartij of de producten te bekijken. Wanneer alles in orde is komt men aan bij de laatste stap wat een vlotte betaling betreft.

Maak gebruik van een opkoper restpartijen

Bij een overschot aan restpartijen is de beste oplossing een opkoper in te schakelen. Zo kan een bedrijf meer ruimte creëren wanneer men opnieuw inkopen wil doen. Totaalkoper staat graag voor je klaar en helpt kleine en grote partijen bij het vrijmaken van ruimte. Wanneer kantoormeubilair, bedrijfsinventarissen en partijhandel worden aangeboden, komen zij graag langs om zaken te doen. Aarzel dan ook niet om een e-mail te sturen en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Als je een eigen bedrijf hebt of juist werkzaam bent voor een bedrijf op de marketingafdeling zul je ongetwijfeld met promotiemateriaal bezig zijn….
Als ondernemer streef je naar een zo hoog mogelijke winst. En die behaal je niet alleen door veel geld binnen te halen, maar ook door zoveel mogelijk…
Een goede sfeer begint bij jezelf natuurlijk. De omgeving speelt wel een rol, om een sfeervolle ruimte in te richten moeten alle elementen op elkaar…