Niet iedere PC is geschikt voor zakelijk gebruik. Je werkt vaak met zware en bijzondere software, waar een zware rekenkracht voor nodig is. Om te voorkomen dat de PC om de haverklap vastloopt of niet doet wat je vraagt, kun je de zakelijke PC zelf samenstellen. Je stemt de computer geheel af op jouw werkzaamheden. Met als gevolg? Veel meer efficiëntie.

Inhoudsopgave

Het nut van een samengestelde PC

Ieder bedrijf heeft andere eisen waar een PC aan moet voldoen. Dit hangt voornamelijk af van de werkzaamheden van de onderneming. Als je slechts werkt met Office 365 of het internet is een zware laptop niet nodig. Een eenvoudig systeem volstaat al snel. 

Zodra je werkt met zware software of grote bestanden, komen de mankementen van een standaard laptop al snel om de hoek kijken. De rekenkracht die nodig is voor deze processen mist bij deze laptops, waardoor het werk belemmert wordt. Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een laptop met een zwaardere processor, maar je kunt er ook voor kiezen om de PC zelf samen te stellen. 

Wat houdt het in om een PC zelf samen te stellen? 

Het klinkt mooi: een zakelijke PC zelf samenstellen. Maar wat houdt het precies in? Het werkt als volgt. Als je een PC zelf gaat samenstellen, zijn er diverse onderdelen waar je uit kunt kiezen. Je gaat voornamelijk met de volgende onderdelen aan de slag:

  • Processor. Dit is als het ware het rekenbrein van de laptop. 
  • Ram geheugen. Het ram geheugen is het werkgeheugen van de PC. 
  • Grafische videokaart. Dit is een extra toevoeging aan de PC voor het verhogen van de rekenkracht. 

Wat de diverse componenten exact inhouden, kun je lezen bij Computer Bestel. Je kunt hier jouw zakelijke computer zelf samenstellen. De onderdelen zijn zo gekozen, dat je eindeloos kunt combineren, zonder dat er fouten ontstaan. Weet je zelf niet goed welke rekenkracht of componenten je nodig hebt? Ze helpen je graag verder met een specialistisch advies. 

Gaming PC van kwaliteit

Ben je naast het werk een game liefhebber en wil je jouw game ervaring verrijken? Het begint allemaal bij een goede laptop. Games vergen veel van je computer en hebben behoefte aan een grote rekenkracht. Toch is het vinden van een geschikte laptop niet eenvoudig. Er is een groot aanbod, waardoor je soms het overzicht verliest. 

Wil je een gaming laptop kopen bij experts? Bij Computer Bestel krijg je een laptop voor gamers door gamers. De specialisten stellen jouw computer exact af op je favoriete games, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw spellen. 

Scoor snel jouw persoonlijke laptop

Voorkom problemen en zorg dat jouw laptop altijd functioneert bij de werkzaamheden die jij wilt doen. Hoe je dat doet? Door je PC zelf samen te stellen. Het voordeel is dat je je computer exact kunt aanpassen op de programma’s die je gaat gebruiken. Je weet hierdoor zeker dat je altijd de perfecte PC hebt voor jouw werkzaamheden en dus voor lange tijd mee gaat.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Crypto
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Zakelijke autoverzekering
Uitgebreide dekking, een uitstekende service en extra exclusieve collectieve korting via De Zaak. Benieuwd hoeveel jij kan besparen?
Lees ook…
Sinds de corona uitbraak zijn er meer webwinkels geopend en hebben veel fysieke winkels hun service uitgebreid naar online. Ben jij ook van plan je…
Veel ondernemers denken dat het succes van de verkoop van hun bedrijf wordt bepaald aan de onderhandelingstafel. Ze zoeken dan ook vaak een overname…
Het wordt langzamerhand steeds eerder donker, wat betekent dat de winter in aantocht is. Dit is het moment waar vele ondernemers zich bekommeren over…