Uiterlijk op 1 januari 2012 zal de laatste pinpas met alleen een magneetstrip doormidden zijn geknipt. Dan zijn alle betaalpassen uitgerust met een EMV-chip, die minder fraudegevoelig is.
Uit de jongste cijfers van het CBS blijkt het overduidelijk: sectoren die veel gebruikmaken van ICT, zoals zakelijke dienstverlening en de metaal, zien een duidelijke groei in arbeidsproductiviteit. Met name investeren in CRM, de cloud en het uitbesteden van de security leidt tot meer efficiëntie in de betrokken bedrijfstakken.
Een schone computer werkt beter en gaat langer mee. Oude programma's of resten daarvan zorgen voor vertraging. Maar ook stof en vuil hebben een slechte invloed. Pak het aan met dit stappenplan.
Breedband is ondenkbaar voor uw verbinding met internet. Het loont de moeite om te onderzoeken welke varianten er zijn én of u het kunt bundelen met andere diensten.
De hoeveelheid data binnen een gemiddelde onderneming verdubbelt globaal elke twee jaar. Wat is de beste en voordeligste manier om in uw dataopslag te voorzien?
De aanschaf van een nieuwe computer vergt niet alleen een investering, maar ook een goede voorbereiding. Deze checklist helpt u daarbij.
Drie uur staat er doorgaans voor het werken met een gemiddelde laptop. Dat hangt voor een groot deel af van de manier waarop u met de accu omgaat.
In deze economisch onzekere tijden is elke kostenbesparing welkom. Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het uitbesteden van uw IT-beheer ook tot bezuinigingen kan leiden?
U moet er rekening mee houden dat minstens één keer per jaar uw internetverbinding het "begeeft". Oorzaak? Een kraan kan bij graafwerkzaamheden leidingen vernielen of het KPN-netwerk "begeeft" het tijdelijk. Hoe u relatief goedkoop op alles bedacht bent.
Het aantal manieren om op afstand te communiceren en gegevens uit te wisselen neemt nog steeds toe. Denk aan videoconferencing en internetbellen. Met glasvezel - dat datasnelheden van boven de 100 gigabyte per seconde mogelijk maakt - is dat geen enkel probleem.
Het kan altijd een keer gebeuren. De harde schijf op uw pc of laptop crasht. In een klap uw complete boekhouding of andere essentiële bedrijfsinformatie verloren. En uit "veiligheidsoverwegingen" stond de informatie natuurlijk alleen op úw computer…
De opmars van breedband internetverbindingen maakt het eenvoudig netwerken te koppelen of vanuit huis te werken. Met een Virtual Private Network maakt u een eigen private netwerk via het internet. U kunt met een gerust hart bedrijfsgevoelige informatie versturen, want van pottenkijkers zult u geen last hebben.
Getoond 1 tot 12 van 22. Er zijn meerdere pagina's.
Als ondernemer hoeft u niet van de hoed en de rand te weten als het om computersystemen en andere technologie gaat. Maar basiskennis mag toch wel verondersteld worden, al was het maar omdat IT-uitgaven een fors deel van uw budget uitmaken. En is 'Het Nieuwe Werken' alleen maar oude wijn in nieuwe zakken of is het echt iets nieuws?
© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming