Gratis meer klanten naar jouw website

Jouw website beter vindbaar maken kan op veel manieren. Zoekmachinemarketing is een zeer bekende methode, maar ook een link plaatsen op speciale overzichtspagina's levert meer verkeer naar jouw site op. Je kunt er op allerlei manieren adverteren, ook gratis.
Gratis meer klanten naar jouw website

Meld jouw website aan bij Startpaginadochters
Op www.startpagina.nl vind je een overzicht van alle dochterpagina's met een verzameling links naar pagina's over een bepaald onderwerp.

Er zijn tal van mogelijkheden waarop je jouw website met een link kan laten opnemen. Bijvoorbeeld op bedrijven.startpagina.nl, of op plaatsnaam, categorie en allerhande verwante pagina's aan jouw product of dienst. Heb jij bijvoorbeeld een verpakkingsbedrijf, kijk dan op verpakking.startpagina.nl.

Onderaan de betreffende pagina bij 'opmerkingen en suggesties' kun je de link naar jouw website aanmelden. De link wordt eerst beoordeeld door de beheerder, je krijgt binnen enkele dagen bericht of jouw link geplaatst wordt.

Andere overzichtspagina's
Naast eerdergenoemde startpagina bestaan er nog veel meer overzichtspagina's zoals www.startkabel.nl, www.boogo.nl, www.eigenstart.nl, www.start-links.nl en www.startgids.nl.
Op deze pagina´s kun je op ongeveer dezelfde wijze een link naar jouw website laten plaatsen. Kijk hiervoor bij 'link aanmelden', 'contact' of 'suggesties'.
Zoek je in Google op de woorden 'startpagina', 'linkpagina' en 'linkoverzicht' dan vind je nog veel meer varianten.

Let op! Bij sommige overzichtspagina's moet je wél betalen voor het plaatsen van een link, of moet er een retourlink naar de pagina geplaatst worden.  

Meld je ook aan bij bedrijvenpagina's als:

  • Nederland in bedrijf
    Schrijf je in voor een gratis vermelding op deze bedrijfszoekmachine waarbij je ook tekst, foto's, trefwoorden en nieuwsberichten kunt plaatsen.
     
  • Zoekned
    In deze gratis online bedrijvengids plaats je via de link 'aanmelden/wijzigen' jouw bedrijf met naw-gegevens en jouw website. Deze basisvermelding kun je ook nog eens gratis uitbreiden met tekst, foto's, openingstijden en meer.


Voor de vindbaarheid van jouw website is het dus belangrijk dat je linkjes plaatst op andere websites en vice versa!

Wil jij jouw website scannen op techniek, populariteit en kwaliteit van de content? Doe dan nu onze gratis websitescan

 

Doe de websitescan!

 

 

 

Google houdt van populaire websites

Het toevoegen van links op deze pagina's heeft een extra voordeel: het draagt bij aan de linkpopulariteit (pagerank) om hoger in de zoekresultaten bij Google te komen. Hoe meer websites naar jouw website linken, hoe belangrijker Google deze pagina acht.

 

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming