Online vindbaarheid voor dummies

Doet jouw website het nog?
Ken je dat gevoel? Je weet dat je ‘iets’ moet met online marketing, maar hebt er eigenlijk te weinig tijd voor om het goed uit te zoeken. Hier lees je meer over het nut van online marketing en hoe je er, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn, toch mee aan de slag kan.
Online vindbaarheid voor dummies

Online meegroeien voor een optimale website

Je bent ooit gestart met je website. Hier kunnen bezoekers informatie vinden over je organisatie en eventueel besluiten om met jou in zee te gaan. Je website geeft meer naamsbekendheid en helpt je om nieuwe klanten te vinden.

Maar doet jouw website nog wel wat hij moet doen? Hoeveel bezoekers heb je, hoe klikken ze door je website heen en hoeveel van deze bezoekers kiest uiteindelijk voor jouw diensten of producten? Door deze gegevens te achterhalen kun je zien of je website nog prima werkt of wellicht aan vernieuwing toe is. Ook is het belangrijk dat je mee blijft groeien met de online mogelijkheden. Alleen zo blijf je bovenaan staan bij Google. Hierbij is zoekmachine optimalisatie erg belangrijk. Je moet ervoor zorgen dat zoekmachines jouw website goed kunnen lezen en indexeren, zodat je op de juiste zoekwoorden en -termen gevonden wordt. Dit kun je uitbesteden aan mensen die hier hun core-business van hebben gemaakt, zoals de mensen van Traffic Today, zodat jij je met jouw core-business bezig kunt houden.

 

Meten is weten

Je hebt een website online staan met teksten, foto’s en natuurlijk je contactgegevens. Maar hoe beleven (potentiële) klanten jouw website? Heb je ooit in Google Analytics gekeken of bijgehouden hoe goed je gevonden wordt? Door specialisten een analyse te laten maken krijg je hier meer inzicht in. Je kunt ook kiezen voor een concurrentieanalyse. Je ziet dan niet alleen hoe jij scoort ten opzichte van de concurrent, maar krijgt ook een beter beeld van hoe je ervoor staat in de online marketingwereld.

 

Je website beter vindbaar maken

Er zijn meerdere wegen die naar de top van Google zoekresultaten leiden. Het updaten van de technische kant van je website, je SEO-content kritisch bekijken en eventueel herschrijven, linkuilding en natuurlijk een mobiele versie van je website. Ook social media is tegenwoordig bijna onmisbaar in jouw online presentatie.

 

Pak die online kansen

Ook als je er zelf geen kaas van gegeten hebt, kun je aan de slag met je online vindbaarheid. Wil je eerst een analyse of wil je dat je een specialist voor je aan de slag gaat? Neem dan contact op met Traffic Today.

 

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming