24 oktober 2011
In elk nummer van ons tijdschrift staan interviews met bijzondere ondernemers. De beste daarvan hebben wij voor u gebundeld.
Topondernemers

Sommigen zijn al jaren bezig en kennen alle kneepjes van het vak. Anderen zijn piepjong, maar hebben alles in zich om de hemel te bestormen. Wat hebben ze gemeen? Ze zijn begonnen in het mkb en hebben iets opmerkelijks neergezet in hun branche.
 
Van elk van hen hebben we de beste tips op een rijtje gezet.
 
Yves Gijrath – Organiseert elk jaar de Miljonair Fair en is uitgever van glossy’s als Miljonair en Green.2.
Lees zijn tips »
 
Annemarie Rakhorst – Oprichter van Search Ingenieursbureau, met zo’n 190 werknemers en meerdere bedrijven.
Lees haar tips »
 
Robert Pieters – Van fietsenbouwer Bikes2Go, de éénmans-BV die begin 2009 onverwacht een grote opdracht van de NS binnensleepte.
Lees zijn tips »
 
Jeffrey Voorsluijs – Bouwde in zes jaar tijd Main Energie vanuit het niets op tot een energieleverancier met € 100 miljoen omzet.
Lees zijn tips »
 
Quirijn Bolle – Bedenker van de supermarktformule Marqt, die als een soort marktplaatsbeheerder samenwerkt met lokale voedselproducenten. 
Lees zijn tips »
 
Jan de Ruyter – Opende recent wellness-centre Zuiver. Levend bewijs dat een echte ondernemer nooit te oud is om aan een nieuw avontuur te beginnen. 
Lees zijn tips »
 
Robert Kranenborg – Topkok die jarenlang zijn medewerkers naar topprestaties hielp. Sinds 1999 zelfstandig ondernemer. 
Lees zijn tips »
 
Roland Hameeteman – Mede-oprichter van e-office: gespecialiseerd in productiviteitsverbetering door middel van ICT-oplossingen, gekoppeld aan organisatieverandering.
Lees zijn tips »
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Pensioen opbouw

Benut jij je vrije jaarruimte maximaal? En hoeveel pensioen moet je eigenlijk opzij zetten? Vraag nu gratis een pensioenberekening, inclusief alle belastingvoordelen, en stel direct al je overige vragen aan onze pensioenexpert.

Lees ook…