Categorieën

Richt je tijd op je core business. Geef je administratieve taken uit handen aan een boekhouder.

Ben jij het zat om zelf te worstelen met je boekhouding? Of je nu je volledige boekhouding uit handen wilt geven, je jaarcijfers wilt laten opmaken of je inkomstenbelasting aangifte wilt uitbesteden, een boekhouder biedt uitkomst. Ontdek direct je opties.

Inhoudsopgave

Besparen op je boekhouding?

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Maar niets is minder waar! Een goede boekhouder bespaart je tijd (je richt zich weer op jouw core business) en weet precies van welke financiële voordelen je kan profiteren. Bij Mijn Zaak ontvang je binnen 1 werkdag gratis en vrijblijvend offertes van boekhouders passend bij jouw situatie. We proberen altijd een boekhouder te matchen op maximaal 15 minuten afstand van je. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhoudingsituatie!

Ben je op zoek naar een administratief expert die jouw boekhouding overneemt? Vergelijk Top 4 boekhouders uit de buurt. 

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Ondernemers die vergelijken via Mijn besparen gemiddeld 50% op de boekhouding! Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder ben je te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan je als ondernemer kan profiteren. Dat scheelt je een hoop frustratie, tijd en geld!

De 6 meeste gestelde vragen over boekhouders

(klik & lees direct het antwoord)

1. Waarom zou ik een boekhouder in de arm nemen?

Misschien bent u goed in boekhouden en is uw administratie overzichtelijk, het kost nog steeds veel tijd om het zelf te doen. Al deze tijd gaat ten koste van uw core business. Een boekhouder is een specialist op financieel en fiscaal gebied en neemt administratieve taken uit handen. Een waardevolle investering, want een boekhouder levert u veelal geld op: hij of zij is op de hoogte van de laatste belastingwetgeving en weet alles over de voor u mogelijke financiële voordelen!

Daarnaast levert het in de arm nemen van een boekhouder voordelen op met betrekking tot de Belastingdienst. U kunt ervan uit gaan dat de kans op controle door de Belastingdienst kleiner is wanneer u uw administratie uitbesteedt aan een boekhouder.

2. Is een boekhouder een goede investering voor een ondernemer of zzp’er?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder waardevol! Uw toch al beperkte tijd kunt u aan uw core business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor ondernemers!

3. Wat gaat een boekhouder mij kosten?

De tarieven voor boekhouders kunnen behoorlijk uiteen lopen. De gemiddelde uurtarieven liggen tussen de € 40,- en € 70,-. Let wel op: een lager uurtarief betekent niet altijd de goedkoopste optie. Een duurdere, maar efficiënter werkende boekhouder kan u uiteindelijk toch minder kosten. Bij De Zaak letten we uiteraard op beide aspecten. Vervolgens matcht ons slimme algoritme u met de beste boekhouder voor uw situatie!

4. Hoe vind ik een goede boekhouder?

Er zijn vele boekhouders te vinden via het internet. Maar hoe vindt u de meest bekwame persoon? Bij De Zaak hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al onze boekhouders zijn door ons persoonlijk gescreend en volledig betrouwbaar bevonden. U ontvangt van ons maximaal 4 kwalitatieve offertes. Let bij het maken van uw keuze op de volgende zaken:

– Denk ook een na over een lokale boekhouder, in plaats van een groot kantoor. Dit heeft belangrijke voordelen, namelijk: persoonlijk contact, kortelijnen en snel antwoord op uw vragen.
– Let op de tarieven en hoe deze zijn in vergelijking met directe concurrenten.
– Initiatief van de boekhouder: informeert hij/zij u proactief over eventuele starter- en belastingvoordelen?
– Hoe zit het met de persoonlijke klik? U wilt prettig kunnen overleggen met de boekhouder.

5. Waarom krijg ik meerdere boekhouder offertes?

Het vinden van een betrouwbare boekhouder die goed bij u past, is van groot belang voor u en voor uw zaak. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, kies niet voor de eerste de beste boekhouder. Ga daarom na het ontvangen van de offerte gerust langs het kantoor om de boekhouder persoonlijk te spreken en vergelijk vooral de verschillende werkwijzen.

6. Wat kost het aanvragen van boekhouder offertes via de Zaak?

Helemaal niets. Het aanvragen van offertes bij verschillende boekhouders is bij ons altijd gratis.

7. Moet ik een boekhouder kiezen na het ontvangen van offertes?

Nee. Het aanvragen van een boekhouder offerte via De Zaak is geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

Online boekhouders vergelijken loont

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je flink op tijd en kosten. Het zelf op zoek gaan naar informatie over verschillende aanbieders kost heel wat tijd. Daarnaast is het na een lange zoektocht vaak nog niet overzichtelijk. Daarom maken wij een selectie voor je met geschikte boekhouders. Wel zo makkelijk!

Op zoek naar professionele hulp voor je boekhouding, jaarcijfers of belastingaangifte? Ontdek direct je opties.

Picture of Nanda den Hartog

Nanda den Hartog

Als redactiecoördinator bij De Zaak zorg ik ervoor dat er dagelijks interessante artikelen voor ondernemers op onze website staan en ben ik de drijvende kracht achter het weekoverzicht. Dat ik zelf ondernemer ben geweest komt daarbij goed van pas. Door deze ervaring en mijn redactionele skills begrijp ik op welke informatie en tips ondernemers écht zitten te wachten.
Lees ook…
Excel rekent met heel veel decimalen. Bij de uitkomst toont het programma echter niet altijd alle decimalen. Dat hangt namelijk af van hoe Excel…
Om een bedrijf te starten of te laten groeien, moet je investeren. Maar hoeveel geld heb je precies nodig? Dat is afhankelijk van meerdere factoren….
Het kan soms lastig zijn het overzicht te behouden in een organisatie waarin veel mensen werken in verschillende rollen. Zie jij door de bomen het bos…
i.s.m.
Financieel beheer vormt een van de grootste uitdagingen voor ondernemers. Het effectief managen van financiën kan het verschil maken tussen het…
i.s.m.
Als ondernemer sta je voor diverse keuzes als het gaat om het uitbesteden van je boekhouding. Het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke…
Een liquiditeitsbegroting is een belangrijk instrument voor elke ondernemer. Het biedt inzicht in de financiële gezondheid van een bedrijf en helpt…