Terwijl de bladeren buiten beginnen te vallen en de temperaturen zakken, is er niets zo geruststellend als rustig thuiskomen in je warme huisje. Met deze periode in zicht is het tijd om jouw huis om te toveren tot een gezellige en knusse plek. In deze blog delen we vijf makkelijke tips om jouw huis gezelliger te maken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

1. Kies voor warme kleuren

Door het gebruik van warme kleuren creëer je een gevoel van warmte en gezelligheid. Denk dan bijvoorbeeld aan kleuren als dieprode tinten, herfstige oranje en rijke aardetinten. Laat dit terugkomen in:

  • Kussens
  • Dekens
  • Gordijnen 
  • Een nieuw likje verf 


Door dit te combineren met neutrale kleuren zorg je voor een gebalanceerde uitstraling. 

2. Maak een persoonlijke fotogallerij

Een opvallende manier om je huis gezelliger te maken is door een persoonlijke fotogalerij. Kies je favoriete foto’s, momenten met dierbaren of inspirerende afbeeldingen en laat je foto afdrukken op plexiglas. Niets is zo leuk als terug te kijken naar foto’s van je geliefde met een glanzende uitstraling. Dit geeft meteen een warm gevoel (tip: kijk eens op plaatprinten.nl).

3. Zachte elementen

Voeg zachte en comfortabele elementen toe aan je huis. Hierdoor voelt je huis meteen gezellig aan. Laat je vloer zacht aanvoelen door grote tapijten neer te leggen. Ook kun je lekker veel kussentjes neerleggen, zodat er altijd een knusse plek is om te ontspannen met een kopje thee.

4. Gebruik sfeerverlichting

Wanneer jij ‘s avonds op de bank zit wil jij niet in super fel licht zitten. Goede verlichting maakt een enorm verschil in de gezelligheid van je huis. Kies voor zachte, warme verlichting met dimmers. Hang sfeervolle lampen op en plaats lekker ruikende kaarsjes neer. Dit zorgt voor een intieme en uitnodigende sfeer, perfect voor gezellige avonden thuis.

5. Schoonheid van de natuur

Zet eens verse bloemen of planten neer. Het is soms een uitdaging om ze te onderhouden, maar het is het echt waard! De schoonheid van de natuur brengt een natuurlijk gezellige sfeer met zich mee. Houten meubels en decoratieve stukken combineer je hier erg goed mee! Dit komt door de warme uitstraling die hout afgeeft. 

Met deze 5 tips tover je je huis helemaal om tot een gezellige en uitnodigende ruimte waar je je helemaal thuis voelt. Je trekt je hiermee lekker terug in je gezellige huisje met een dekentje en theetje op de bank. Jij komt nu de koude herfst- en wintermaanden wel door!

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Transportwielen zijn essentieel voor elk magazijn. Ze maken het gemakkelijk om zware objecten van de ene naar de andere plaats te verplaatsen. Het…
Nu we in Nederland nog steeds volop te maken hebben met personeelstekort is de kans aanwezig dat je binnen je organisatie vacatures open hebt staan….
Hoe zorg je ervoor dat de mensen die bij je bedrijf werken betrouwbaar en integer zijn? Als werkgever wil je namelijk niet alleen het beste voor je…
Welkom in de wereld van online shoppen, waar elke klik je dichter bij een aankoop brengt. Een wereld waarin bedrijven tactieken bedenken om jouw…
Welkom bij de gids om jouw marketing campagnes naar een hoger niveau te tillen. We weten allemaal dat een goede campagne net zo dynamisch en energiek…
Heb je je afgevraagd wat te doen met oude telefoons die stof verzamelen in je la? Voordat je je telefoon weggooit, overweeg eens deze slimme manieren…