In een steeds complexer wordende wereldmarkt wordt het waarborgen van de financiële stabiliteit van uw bedrijf steeds uitdagender. Om deze uitdagingen te overwinnen en uw bedrijf te laten groeien, is Allianz Trade uw betrouwbare partner. Met de kredietverzekeringen van Allianz Trade helpen zij u om veilig en zelfverzekerd zaken te doen, zowel op de binnenlandse als de internationale markt.

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

Maar eerst: wie is Allianz Trade en wat doen zij? 

Allianz Trade, een gevestigde naam in de wereld van kredietverzekeringen, biedt hoogwaardige diensten om uw financiële risico’s te beheren en uw cashflow te verbeteren. Ze begrijpen dat elk bedrijf uniek is en hebben daarom een verscheidenheid aan flexibele verzekeringspolissen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en branche. 

Efficiënt omgaan met tijd 

Bij Allianz Trade begrijpen ze dat tijd essentieel is bij schadeafhandeling. Ze streven ernaar om schadeclaims snel en efficiënt te verwerken, zodat u uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk hoeft te onderbreken. Door een kredietverzekering bij Allianz Trade af te sluiten, kunt u erop vertrouwen dat uw financiële belangen worden beschermd en dat u kunt rekenen op een betrouwbare partner in geval van non-betaling. 

Internationale risicobeperking 

Wanneer u met internationale partners handelt, zijn er diverse risico’s zoals onbekende marktomstandigheden, verschil in wetgeving, en mogelijke taalbarrières. Allianz Trade zorgt ervoor dat u ondanks deze risico’s, met vertrouwen de internationale handel kunt aangaan. Hun kredietverzekering biedt een vangnet voor uw bedrijf, waardoor u weet dat uw vorderingen gedekt zijn in geval van wanbetaling. Deze gemoedsrust kan u in staat stellen om nieuwe markten te verkennen, uw internationale handel te vergroten en een robuuste concurrentiepositie te handhaven. 

Inbegrepen incasso 

Een kredietverzekering afsluiten kent nog een voordeel. Bij een kredietverzekering is namelijk ook incasso inbegrepen. Onbetaalde facturen kunnen namelijk een grote impact hebben op de cashflow van uw bedrijf. De incassodiensten zijn ontworpen om u te helpen uw betalingen efficiënt te beheren. Allianz Trade heeft een wereldwijd netwerk van incassospecialisten in meer dan 50 landen die u kunnen helpen met de lokale wet- en regelgeving en incasso technieken. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over late betalingen of wanbetalingen.

Waardevolle informatie en expertise 

Met een kredietverzekering van Allianz Trade krijgt u niet alleen dekking voor uw vorderingen, maar krijgt u ook toegang tot waardevolle informatie en expertise. Ze kunnen voortdurend de kredietwaardigheid van uw klanten controleren en u voorzien van bijgewerkte informatie over potentiële handelspartners. Deze inzichten kunnen u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen bij het aangaan van handelskredieten, waardoor u uw winstgevendheid kunt vergroten en uw risico’s kunt beperken. 

Allianz Trade is een betrouwbare naam op het gebied van kredietverzekeringen en geniet wereldwijd vertrouwen. Hun jarenlange ervaring en expertise in het omgaan met complexe handelsrisico’s kunnen u helpen bij het navigeren door internationale markten. Met hun wereldwijde netwerk en lokale kennis kunnen zij u de best mogelijke oplossingen bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften, ongeacht waar ter wereld u actief bent.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Wil je de voorraad van je bedrijf uitbreiden? Of wil je (online) uitbreiden? Dan moet je investeren. Dit kan uiteraard alleen als je voldoende kapitaal…
Google Ads is een effectieve manier voor lokale bedrijven om hun doelgroep te bereiken en meer klanten binnen te halen. Het platform stelt bedrijven in…
Fietsen is populair, maar de wegen worden steeds drukker en onveiliger. Een fietsspiegel is een eenvoudige toevoeging die je veiligheid kan vergroten….
In een wereld die steeds meer verbonden raakt, is effectieve communicatie essentieel. Het inschakelen van een vertaalbureau wordt dan ook steeds…
Heb jij een kantoorbaan, dan is het in de meeste gevallen logisch dat je een tas meeneemt. Toch zien we dat er ook ontzettend veel mensen zijn, die…
Wanneer je over een eigen bedrijf beschikt, is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het goed om te weten dat er een paar…