Als particulier of als bedrijf heb je soms te maken met fiscale vraagstukken. Zowel bij fiscaal strafrecht, fiscale planning en andere belastingzaken is soms de hulp van een fiscaal advocaat van belang. Met FT-advocaten is zowel in het oosten als in het westen van het land altijd een geschikte advocaat in de buurt die je kunt benaderen. Maar wat kun je nou precies van hen verwachten?

Inhoudsopgave

De kracht van Fair Trial

FT-advocaten gaat uit van de kracht van Fair Trial. Zij streven dan ook naar een eerlijk proces. Deze gaan ze samen aan in overleg met hun cliënten en dit doen zij persoonlijk, vakkundig en discreet. Een fiscaal advocaat van FT-advocaten biedt praktische oplossingen en snelle hulp. Het werk wordt uitgevoerd door echte specialisten, zodat problemen zo goed mogelijk kunnen worden opgelost en alle benodigde kennis kan worden meegenomen.

Begeleiding bij belastingzaken door een fiscaal advocaat

Bij FT-advocaten is men gespecialiseerd in fiscaal (straf)recht en invorderingsrecht. Ze staan dan ook graag voor je klaar bij onder andere belastingprocedures, belastingfraude en invordering. De kennis van belastingrecht wordt gecombineerd met kennis van andere rechtsgebieden. Denk hierbij aan civiel recht en strafrecht. Bij FT-advocaten zijn ze op de hoogte van jouw rechten en bieden ze je graag de geschikte begeleiding bij alle zaken rondom belasting.

In Oost- en West-Nederland is FT-advocaten altijd dichtbij

Of je nou in het oosten of in het westen van het land woont: een fiscaal advocaat van FT-advocaten is altijd dichtbij en neemt zijn of haar baan zeer serieus. Hun resultaatgerichtheid, gedrevenheid en ambitie is dan ook in zowel Nijmegen als in Amsterdam beschikbaar. Een goede beschikbaarheid is van groot belang, aangezien een advocaat soms snel voor je klaar moet staan wanneer er sprake is van een geschil.

Alles gericht op succesvolle resultaten en met 100% aandacht

Fiscaal strafrecht kan lastige vraagstukken met zich meebrengen. Dit wordt bij FT-advocaten echter niet gezien als een probleem, maar als een uitdaging. Wanneer er een situatie plaatsvindt waarin het belastingadvies niet het gewenste resultaat oplevert of de samenwerking tussen de cliënt en de fiscalist niet soepel verloopt, zal een advocaat van FT-advocaten beginnen en jou zo goed mogelijk ondersteunen. Ze gaan ver voor een cliënt en doen alles met de volle aandacht. Daarnaast zijn ze gericht op succesvolle resultaten en bieden ze je de diensten die je nodig hebt. Of je nou vragen hebt met betrekking tot financiën, justitie, de belastingdienst, belastingfraude, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, opsporingsonderzoek en veel andere zaken op fiscaal gebied, een advocaat van FT-advocaten staat voor je klaar.  Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
15% korting op een Acer Chromebook
De ChromeOS devices van Acer zijn de veiligste oplossing op werkgebied. Profiteer nu via De Zaak met de kortingscode DEZAAK15 van 15% korting op je nieuwe Acer Chromebook.
Starten met crypto’s?
Wil je ook starten met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta? Maak nu gratis een account aan bij het grootste handelsplatform van Nederland: Bitvavo, en handel de eerste €1000 zónder transactiekosten. Al meer dan 1 miljoen tevreden gebruikers.
Lees ook…
ADVERTORIAL…
Kerstpakketdozen bestellen? Dan doe je er goed aan om dit redelijk zorgvuldig aan te pakken. Een kerstdoos zegt namelijk veel. De verpakkingen zijn het…
Je wilt als freelancer zeker weten dat je het juiste aantal uur factureert aan het eind van de maand. Aan de ene kant wil je voorkomen dat hier…