In PowerPoint kunt u sinds kort gebruikmaken van de volgende nieuwe functies:

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans 2023 van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Inhoudsopgave

– Presentatie herhaling: PowerPoint kan nu automatisch uw presentatie herhalen, zodat u niet steeds opnieuw hoeft te beginnen. Dit is ideaal als u een lezing geeft of een training volgt die regelmatig wordt herhaald.

– Snellere weergave: PowerPoint kan nu sneller presentaties weergeven, zodat u niet steeds hoeft te wachten tot de volgende diapositief verschijnt. Dit is ideaal als u een snelle presentatie geeft of als u tijd wilt besparen.

– Toegang tot cloudopslag: PowerPoint heeft nu toegang tot cloud opslag, zodat u uw presentaties online kunt opslaan en delen. Dit is ideaal als u een presentatie wilt delen met anderen of als u een back-up wilt maken van uw presentatie.

Met deze nieuwe functies kunt u PowerPoint gebruiken om sneller, makkelijker en beter presentaties te maken. probeer deze nieuwe functies vandaag nog uit!

Dit is de nieuwe versie van PowerPoint

PowerPoint kunt u gebruiken voor het maken van presentaties. Het is een programma waarmee u digitale presentaties kunt maken en afspelen. PowerPoint maakt gebruik van dia’s om de presentatie op te bouwen. Een presentatie in PowerPoint bestaat uit een aantal dia’s met daarop tekst, afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten. PowerPoint biedt de mogelijkheid om de presentatie op verschillende manieren weer te geven, zoals bijvoorbeeld een diashow of een animatie. PowerPoint is beschikbaar voor Windows, Mac en online.

Hoe werkt PowerPoint op de Mac?

PowerPoint werkt op de Mac net zoals op Windows. Er zijn een aantal verschillen in de manier waarop de programma’s werken, maar in grote lijnen is PowerPoint op de Mac hetzelfde als PowerPoint op Windows. PowerPoint op de Mac biedt dezelfde mogelijkheden om presentaties te maken en weer te geven. Het grote verschil zit hem in de manier waarop PowerPoint op de Mac wordt geïnstalleerd. PowerPoint op de Mac wordt geleverd als onderdeel van het Microsoft Office-pakket. PowerPoint is dus niet alleen op de Mac beschikbaar, maar ook op Windows en online.

Hoe maak ik een presentatie in PowerPoint?

PowerPoint biedt verschillende manieren om een presentatie te maken. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe presentatie maken door een sjabloon te gebruiken, of door een bestaande presentatie te openen en aan te passen. PowerPoint biedt ook de mogelijkheid om een presentatie te maken van scratch, door alle dia’s handmatig toe te voegen. PowerPoint biedt verschillende opties om de presentatie aan te passen, zoals het toevoegen van tekst, afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten. PowerPoint biedt ook de mogelijkheid om de presentatie op verschillende manieren weer te geven, zoals bijvoorbeeld een diashow of een animatie.

Hoe werkt PowerPoint online?

PowerPoint online werkt net zoals PowerPoint op de Mac of Windows. U kunt een presentatie maken en weergeven door in te loggen op uw PowerPoint-account. PowerPoint online biedt dezelfde mogelijkheden om presentaties te maken en weer te geven. Het grote verschil zit hem in de manier waarop PowerPoint online wordt geïnstalleerd. PowerPoint online wordt geleverd als onderdeel van het Microsoft Office-pakket. PowerPoint is dus niet alleen op de Mac of Windows beschikbaar, maar ook online.

Hoe kan ik PowerPoint gebruiken om een presentatie te maken?

PowerPoint biedt verschillende manieren om een presentatie te maken. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe presentatie maken door een sjabloon te gebruiken, of door een bestaande presentatie te openen en aan te passen. PowerPoint biedt ook de mogelijkheid om een presentatie te maken van scratch, door alle dia’s handmatig toe te voegen. PowerPoint biedt verschillende opties om de presentatie aan te passen, zoals het toevoegen van tekst, afbeeldingen, video’s en geluidsfragmenten. PowerPoint biedt ook de mogelijkheid om de presentatie op verschillende manieren weer te geven, zoals bijvoorbeeld een diashow of een animatie. PowerPoint is beschikbaar voor Windows, Mac en online.


PowerPoint template laten maken? Lees meer op PPTsolutions.nl.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Je kantoor is de plek waar je productief wilt zijn, maar het moet ook comfortabel en gastvrij aanvoelen. Hoe creëer je een kantooromgeving die zowel…
Nu we in Nederland nog steeds volop te maken hebben met personeelstekort is de kans aanwezig dat je binnen je organisatie vacatures open hebt staan….
Ben je zelfstandig ondernemer? Dan kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Je kunt jezelf verzekeren voor arbeidsongeschiktheid, maar ook voor…
De vraag naar de diensten van fulfilment bedrijven is de afgelopen jaren fors toegenomen, mede door het groeiend aantal webshops. Een fulfilment…
Het leasen van een auto is voor veel bedrijven een populaire keuze geworden als het gaat om het beheer van het wagenpark. Zakelijk leasen biedt…
Sales & Operations Planning, kortgezegd S&OP of zelfs SOP, is een belangrijk bedrijfsproces wat allerlei bedrijven die met verkoop te maken hebben…