Categorieën

Wanneer je in deze tijd een bedrijf met medewerkers hebt zul je goed voor ze moeten zorgen. Je moet duidelijkheid geven en je personeelsadministratie op orde hebben.. Dat valt nog niet mee. Er zijn veel bedrijven die nog steeds werken met excel-sheets en notities op papier. Dat is totaal niet meer van deze tijd. Je kunt er dan beter voor kiezen om te investeren in een software-product dat helemaal is ingesteld op jouw bedrijf. Hierdoor kun je het hele HR-proces optimaliseren.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

De voordelen van HRM software

De voordelen van goede, passende HRM software zijn plenty. Door gebruik te maken van de HRM software van BCS heb je de volgende voordelen binnen handbereik:

Meer efficiëntie: Door routinematige HR-taken te automatiseren zorg je voor veel besparing van kostbare tijd. Je kunt bij deze taken denken aan het beheren van personeelsdossiers, verlofaanvragen en verzuimregistratie.

Betere inzichten: De HRM software van BCS verzamelt belangrijke data waardoor er een beter inzicht ontstaat. Dit inzicht kan worden ingezet bij het nemen van beslissingen over talentmanagement, planning en andere strategische doelstellingen.

Beter naleven van wet- en regelgeving: Het naleven van de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, privacy en veiligheid in jouw branche moet je continu in de gaten blijven houden. Dit wordt een stuk gemakkelijker met de HRM software van BCS.

Verbeterde zelfredzaamheid: Medewerkers die meer verantwoordelijkheid krijgen voor het afhandelen van hun eigen HR-zaken, zullen meer betrokken zijn. Met deze HRM software kunnen zij via een app hun eigen HR-zaken regelen. Denk hierbij aan het bekijken van loonstroken, het indienen van verlofaanvragen en het aanpassen van persoonsgegevens. 

Kostenbesparing: Doordat niet alles meer handmatig hoeft te worden gedaan, zorg je er met de HRM software van BCS voor dat er tijd en dus geld wordt bespaard.

Welke delen van de HRM software van BCS heeft jouw bedrijf nodig?

Het mooie van de HRM software van BCS is dat deze modulair is. Dat wil zeggen dat je kunt aangeven welke onderdelen jouw bedrijf nodig heeft. Heb je een module niet nodig? Dan hoef je deze niet aan te schaffen. Dit maakt deze HRM-oplossing van BCS zeer gebruiksvriendelijk en kan bespaard worden op de kosten.

De verschillende modules zijn:

Personeelsadministratie: Met de module personeelsadministratie software kun je de complete personeelsadministratie met een paar muisklikken onder controle hebben..

Recruitment: Deze module is ontwikkeld voor ondersteuning van het werving- en selectieproces, van vacaturebeheer tot sollicitatiegesprekken.

Verlof & verzuim: Met deze module zorg je voor een efficiëntere afhandeling van verlofaanvragen en verzuimregistratie.

On- en offboarding: Soepele onboarding van nieuwe medewerkers en efficiënte offboarding van vertrekkende medewerkers.

Selfservice via de app: De manier om medewerkers betrokken en tevreden te houden. Deze module zorgt ervoor dat medewerkers zelf veel HR-zaken kunnen regelen.

HR workflows: Deze module maakt automatisering van HR-processen mogelijk. Denk dan aan beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Salarisadministratie: In deze module vind je de complete salarisoplossing voor jouw bedrijf. Natuurlijk is deze module goed te koppelen met urenregistratie en verschillende betaalsystemen.

HR analyse: Om precies te weten wat er gaande is in jouw bedrijf schakel je deze module in. Je vindt hier geavanceerde dashboards en rapportages voor data-analyse.

Zoals je ziet kan Investeren in HRM software een waardevolle stap zijn voor bedrijven die hun HR-processen willen optimaliseren en hun medewerkers centraal willen stellen. De HRM software van BCS biedt een complete, modulaire oplossing.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Om de waarde van een kleding management systeem in te kunnen schatten, is het belangrijk om te begrijpen hoe deze systemen door de jaren heen zijn…
In de hedendaagse markt vormen cadeaukaart systemen een brug tussen de traditionele en digitale retail ervaring, waardoor bedrijven een flexibel…
Aanstaande woensdag 22 november (2023) staan we weer in de rij voor de verkiezingen. Daarbij zijn voor iedereen andere thema’s meer of minder van…
Hoewel we de laatste jaren te maken hebben met een enorm personeelstekort betekent dit niet dat werkgevers niemand meer ontslaan. Zo dient een…
Ben jij eigen ondernemer en begint jouw onderneming flink te groeien? Gefeliciteerd! Als ondernemer willen we immers allemaal groter worden. Maar…
In een wereld waar veiligheid en kwaliteit steeds belangrijker worden, is een QHSE opleiding een uitstekende keuze voor mensen die hun carrière naar…