Categorieën

Voor je geliefde, moeder, vader, tante of nichtje, collega, je beste vriend misschien? Wie het ook mag zijn, als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dan wil je natuurlijk dat het iets origineels is en het ook past bij degene.

Inhoudsopgave

Je kunt voor relatiegeschenken bij OrangeSmile kijken op de website, voor een ruime keuze aan genoeg originele cadeaus. Zo kun je zowel bedrukte als onbedrukte producten bestellen. Denk aan een gepersonaliseerde pen met iemands naam erop, of een notitieboek met het logo van je bedrijf als zakelijke relatiegeschenk. Je kunt dus aan zowel je eigen relaties als zakelijke relaties een geschenk geven en alle kanten op!

Een leuk idee: tassen laten bedrukken

Een van de ideeën die wij jou graag willen geven ter inspiratie is tassen laten bedrukken. Je kunt als creatieveling een eigen illustratie op een blanco tas bedrukken, het logo van je bedrijf, maar ook een persoonlijke boodschap aan iemand bijvoorbeeld of een grappige tekst. Als je reclame wilt maken voor je bedrijf is dit natuurlijk een hele goede manier om je bedrijf te promoten. Zet naast je logo bijvoorbeeld ook de website erop, of de pagina van een social media-account bijvoorbeeld. Zo haal jij het maximale uit iets wat eigenlijk enorm simpel is om te laten bedrukken. Waarom niet?

Voordelen van tassen bedrukken voor je bedrijf

Zoals eerder genoemd maak je al meteen reclame voor je bedrijf bij het bedrukken van je tas. Waar je ook naar toe gaat: in de bus, trein, op de fiets, lopend, enzovoort. Als je de tas om je schouder heen hebt is de kans groot dat het vaak gezien wordt. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke handig: je hebt waarschijnlijk toch al een tas nodig voor alle leuke dingen die je koopt, waarom dan niet gelijk bedrukt? Of het nou je eigen bedrijf is of het bedrijf waar je voor werkt. Meer naamsbekendheid en jij hebt je handen niet vol. Ideaal, toch? Daarnaast kun je het helemaal personaliseren: maak de tas zoals jij het wilt.

Leuke ideeën voor als je een tas cadeau wilt doen

Als je een tas wilt laten bedrukken en deze cadeau geven aan bijvoorbeeld een vriend, vriendin of familielid, dan ben je erg leuk bezig! De voordelen zijn hierboven al genoemd, maar nu geven we je wat ideeën. Want ja, heel origineel en zo, maar wat zet je er dan eigenlijk op? Als het voor je beste vriendin is bijvoorbeeld, kun je een grappig tekstje erop laten bedrukken, of een motto die jullie samen hebben bijvoorbeeld. Is er een jarige binnenkort, en heeft diegene iets waar hard aan gewerkt wordt? Denk aan een motiverende tekst dat bij diegene past. Ben je zelf een creatieveling? Gebruik je eigen ontwerp om erop te drukken!

Wat kun je nog meer laten bedrukken?

Ja heel leuk zo’n tas, maar wil je toch iets anders? Dan kan dat uiteraard ook. Je hebt bij OrangeSmile meer mogelijkheden dan alleen een tas. Denk aan een JBL-speaker, kleurpotloden, een pen, hoodie, strandbal en handdoeken. Je kunt dus letterlijk denken in verschillende categorieën om het helemaal te personaliseren. Wil je iemand blij maken tijdens de koude wintermaanden? Je kunt ook bijvoorbeeld mutsen en handschoenen bedrukken, zelfs een ijskrabber en sneeuwschep. Je bedenkt het zo gek nog niet!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Je bent niet de enige die graag wil dat zijn of haar website op nummer 1 staat in de zoekmachine. En juist daarom is het zo’n lastige opgave! Vrijwel…
Ben je tot de conclusie gekomen dat je een zakelijke financiering nodig hebt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je zo snel mogelijk een aanvraag in…
“Ik wil zo graag mijn werkplek wat beter inrichten, maar waar moet ik beginnen?” Of je nu thuis of op kantoor je werkplek wat ‘ergonomischer’…