Categorieën

De kerst komt er weer bijna aan. En iedereen brengt die dagen op zijn eigen manier door. Zorg ervoor dat waar je ook bent en met wie je ook wilt praten, dat de taal geen barrière vormt. Met de Vasco vertaalmachine kun je moeiteloos een gesprek aanknopen in 76 talen. Geniet van een feestelijke kerstperiode zonder taalbarrières.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Misschien bezoek je om alvast in de feeststemming te komen een gezellige kerstmarkt in Duitsland. En wil je er een bijzondere kerst van maken omdat je zoon verhuisd is naar Spanje en daar een leuke vrouw heeft leren kennen die hij voor het eerst mee naar huis neemt deze kerst. Ze praat gelukkig een beetje Engels, maar wat zou het leuk zijn als je ook in haar eigen taal met haar kon spreken.

Of misschien gebruik jij deze maand met al die vrije dagen om op reis te gaan naar Azië, vrijwilligerswerk te doen in Japan, of familie te bezoeken in Indonesië?

Iedereen brengt de kerst op een andere manier door. Maar wat je ook doet, het is fijn als je met mensen die een andere taal spreken een gesprek kan voeren in hun eigen taal. Bijvoorbeeld over hun leven, hun werk of hun tradities rondom kerst en andere feestdagen. Door verhalen met elkaar uit te wisselen, leer je elkaar beter begrijpen en dat verbindt en vergroot je kijk op de wereld.

Je ideale metgezel

De Vasco vertaalmachine is je ideale metgezel en spreekt maar liefst 108 talen. Of je nou een ontspannen gesprek wilt voeren met je nieuwe schoondochter in het Spaans of op reis bent in een land waarvan je de taal niet spreekt, Vasco zorgt ervoor dat jij je talen spreekt. Bovendien heb je met deze vertaalcomputer geen internettoegang nodig, want Vasco Translator V4 wordt geleverd met een simkaart die levenslang gratis en onbeperkt internet biedt voor vertalingen. Zo kun je in bijna 200 landen als een lokale bewoner praten, zonder extra kosten. Voor altijd!

Ontdek hoe je maar liefst 108 talen kunt begrijpen

De Vasco spraak vertaalfunctie 

Stel je bent op reis in Noorwegen. Je wandelt door de bergen. Het begint al wat te schemeren. Dan zie je over de heuvels een man naderen, met een kudde schapen. Je houdt de man aan en hij spreekt Noors. Gelukkig heb je jouw taalvriend Vasco bij je en een gesprek met de herder is zo gepiept:

 1. Je houdt het microfoonpictogram ingedrukt en vraagt in je eigen taal de weg aan de herder.
 2. Zodra je de knop loslaat, vertaalt Vasco je ingesproken bericht voor de herder.
 3. Dan druk je op de microfoonknop wanneer je ziet dat de herder wil terug spreken. 
 4. Als hij klaar is met spreken, laat je de microfoon los en hoor je wat hij heeft gezegd.


De herder blijkt dezelfde kant op te moeten als jij en samen loop je gezellig op, terwijl je hem vraagt naar zijn dag in de bergen, en zijn leven als herder. Het gesprek verloopt soepel en hij nodigt je bij hem thuis uit voor een echte Noorse maaltijd door zijn vrouw bereid.

De Vasco foto vertaalapp

De volgende dag zit je in een lokaal restaurant, en krijg je een menukaart voor je neus die je niet echt begrijpt. Wat doe je? Geen paniek.

 1. je selecteert de foto vertaalapp.
 2. Je maakt een foto van de menukaart.
 3. Je wacht even terwijl Vasco Translator de taal herkent en jou in een oogwenk een vertaling van het menu geeft.


Met de Vasco vertaalmachine als taalgids binnen bereik, krijg je steeds meer lol in je reis door Noorwegen. Je maakt veel nieuwe vrienden en je brengt de kerstdagen door bij een van je nieuwe vrienden in Oslo. Met de hulp van Vasco Translator V4 heb je begrepen dat het een
typische gewoonte is dat iedereen met kerst een boom in het bos uitkiest die ze dan versieren met eten voor de dieren. Je beleeft geweldige kerstdagen. En je vrienden uit Noorwegen zijn zo gastvrij en vriendelijk.

Chatten met je nieuwe vrienden die je taal niet spreken?

Na de kerst wordt het tijd om weer naar Nederland te gaan. Je hebt met oud en nieuw in Amsterdam afgesproken. Je vrienden thuis geven een feest en traditiegetrouw luiden jullie het nieuwe jaar met vuurwerk in. 

Je opent je Vasco vertaalmachine een selecteert de multitalk app. Daar verschijnt een chat van je nieuwe Noorse vrienden. Ze wensen je een heel gelukkig nieuwjaar en nodigen je uit voor een verjaardagsfeest in februari. Jij typt in het Nederlands een gelukkig nieuwjaarswens terug in de chat die zij in Noorwegen in hun eigen taal ontvangen. Later die nacht stuur je nog een gesproken chat naar je nieuwe vrienden waarin je ze vertelt hoe jouw eerste nacht in het nieuwe jaar is verlopen en dat je heel graag in februari op het feest aanwezig bent.

Noorwegen is je zo goed bevallen dat je besluit om de taal zelf te leren. En wat blijkt: Vasco Translator V4 biedt via de taal-leer-applicatie maar liefst 28 taalcursussen. Zo wordt het eenvoudig om de taal te leren.

Wil jij weten of de Vasco vertaalmachine iets voor jou is, of ken jij iemand die je met de Kerst heel blij kan maken met een Vasco vertaler, kijk dan hier voor meer informatie.

 • Vasco spreekt 108 talen en biedt gratis levenslang internet voor vertalingen in bijna 200 landen dankzij een ingebouwde simkaart. 
 • Vasco vertaalt voor 96% zorgvuldig en heeft een uitstekende uitspraak van alle talen.
 • Vasco is klein, heeft een mooi ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
 • Wil je weten wat Vasco allemaal kan?   
 • Vasco is jouw persoonlijke taalvriend die voor je spreekt waar je ook bent. Zo kan jij netwerken en met je nieuwe vrienden praten. Laat de taal maar over aan Vasco.

   

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Streef je naar zakelijk succes dat verder gaat dan winst alleen? Ontdek de kracht van duurzaam en slim ondernemen met refurbished iPhones. In dit…
In de moderne kantooromgeving is het gebruik van televisieschermen steeds gebruikelijker geworden. Of het nu gaat om het tonen van…
Een vloer is een van de meest essentiële elementen van een gebouw. Het draagt niet alleen bij aan de algehele esthetiek, maar het moet ook bestand…
Beleggen in edelmetaal is al eeuwenlang een populaire manier om investeringen te beschermen tegen inflatie en politieke en economische onzekerheid….
Als startende ondernemer is het belangrijk om op te vallen tussen je concurrenten en potentiële klanten aan te trekken. Het budget kan echter een…
Het organiseren van een congres kan je bedrijf verschillende voordelen bieden. Bijvoorbeeld dat het je in staat stelt om je expertise tentoon te…