Een kleine black box die automatisch alle ritten en kilometers registreert. Krijg een real-time inzicht in jouw voertuigen, de gereden kilometers en de productiviteit. Het bespaart u een hoop tijd en voldoet aan alle eisen. Rittenregistratie via een systeem kan jou een hoop werk schelen. Graag vertellen we je meer waarom je hiervoor zou moeten kiezen, hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Inhoudsopgave

Waarom rittenregistratie?

Het hebben van een automatische rittenregistratie kan u veel tijd besparen. Wanneer u dit namelijk allemaal handmatig volgens de eisen van de Belastingdienst moet registreren kan dit een grote opgave zijn. Rittenregistratie via Routevision voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst, de AVG eisen en voorkomt naheffingen en vergrijpboetes. Het registreert foutloos en nauwkeurig alle ritten en geeft hierbij inzicht in het rijgedrag. Het kan ervoor zorgen dat jij de buitendienst efficiënter kunt inzetten. Let bij de aanschaf van een rittenregistratiesysteem op dat het is gecertificeerd door het Keurmerk RitRegistratieSysteem. Zo weet je zeker dat alles voldoet aan de eisen en je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hoe werkt het?

Het systeem dat in de auto’s wordt geïnstalleerd maakt automatisch contact met satellieten om een nauwkeurige locatie vast te stellen. De ontvanger heeft dan gelijk ook een verbinding met de boordcomputer. Op deze manier worden direct ook gegevens zoals snelheid, hard remmen, optrekken, brandstofniveau en motor-codes vastgesteld. Vervolgens wordt al deze data naar de servers van het systeem verstuurd. Zij zullen deze data bij het juiste voertuig koppelen zodat u dit kunt inzien.

Wat zijn de voordelen?

Aan het hebben van een automatische rittenregistratie zitten een paar voordelen verbonden. Allereerst natuurlijk het vele handmatige werk wat wordt bespaart. Rapporten kunnen makkelijk worden uitgedraaid in een korte tijd. Daarbij kun je medewerkers efficiënter inzetten doordat je precies weet wat er gebeurd en wat mensen doen. Het voorkomt zoals eerder benoemd ook naheffingen en vergrijpboetes doordat alles nauwkeurig wordt bijgehouden. Vele voordelen dus, heb je toch nog aanvullende vragen? Bekijk de website van RouteVision.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
.
Beleggen in vastgoed is een langetermijnbelegging. Benieuwd wat jouw opties zijn? Lees meer in de brochure. Prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar: 8,1%.
Lees ook…
Brandstof is er om op te besparen. Hoe zorg je ervoor dat jij – en jouw medewerkers – het maximale uit een volle tank halen? 5 tips die direct…
Voor veel ondernemers is de administratie een doorn in het oog. Het kost veel werk en is tijdrovend. Toch is het essentieel om alles zorgvuldig vast te…
De verkeerssituatie in Nederland is steeds moeilijker te voorspellen. De boerenprotesten en de stakingen bij de NS zorgen voor hinder in ons reisgedrag…