Categorieën

Vreemde Vogel: Sarita Langenhof (Newborn Babyspa)

Baby-yoga, baby-massage en een speciaal bubbelbad voor de allerkleinsten: je vindt het in de Newborn Babyspa in Almere. Het klinkt decadent, maar volgens oprichter Sarita Langenhof (34) is het niet alleen een luxe. “Hydrotherapie en massage verlichten ongemakken en versterken de band tussen ouder en kind.”

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Wie de Newborn Babyspa in Almere binnenloopt, heeft meteen de neiging om te fluisteren. De pasteltinten, de muziek, het geluid van de kleine bubbelbaden: alles straalt rust uit. Vervolgens wil je je telefoon pakken, want die schattige baby’s in de badjes zijn hartstikke instagrammable. Een babyspa klinkt als overbodige luxe, maar volgens oprichter Sarita Langenhof is dat niet waar. Ze opende in april 2017 de deuren van haar zaak en inmiddels heeft ze klanten uit heel Nederland. “Sommige ouders zijn wel twee uur onderweg om hier te komen”, vertelt ze. “Dat doen ze, omdat hun kinderen echt baat hebben bij de therapie.”

Onrustige baby

Jaren geleden moest ze zelf naar het buitenland met haar kindje voor een babyspa-beleving. “Mijn dochtertje was als baby vaak onrustig. Ik had van alles geprobeerd om haar ongemakken te verhelpen, toen ik het fenomeen BabySpa in Azië ontdekte.” Ze vloog naar de dichtsbijzijnde babyspa in Europa. “Ze genoot echt in het water, ze werd rustiger en na afloop kon ze eindelijk goed doorslapen. Wat een opluchting was dat.”

Eerste babyspa in Nederland

Langenhof was zo enthousiast, dat ze besloot de eerste babyspa in Nederland te openen. “Ik wist zeker dat ik niet de enige ouder was die naar zo’n oplossing zocht”, zegt ze. “Als gediplomeerd pedagogisch medewerkster en allround wellness medewerkster past het werk ook nog eens goed bij me.” In de spa krijgen kinderen tot 6 maanden massages, hydrotherapie in de speciale bubbelbaden en kunnen ze samen met hun ouders babyyoga volgen. “Hydrotherapie en massage verlichten ongemakken en versterken de band tussen ouder en kind”, legt Langenhof uit. Hoe dat eruit ziet, zie je in de nieuwste aflevering van Vreemde Vogel.

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Lees ook…
Het starten van een eigen handelsonderneming is de laatste jaren erg in trek. De handelssector is namelijk zeer toegankelijk en biedt diverse…
Als franchisenemer stap je in een beproefd concept. Je maakt gebruik van de naamsbekendheid, marketing en inkoop van een bestaande formule. Mooi…
Je hebt een geniaal concept bedacht en wilt starten als ondernemer. Het plan ligt er en je bent klaar voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel….