Zoekt u naar manieren om sneller betaald te krijgen? Hoe krijgt u debiteuren zover dat ze nou eens op tijd betalen? Het liefst zou u uw geld direct na verzending van uw factuur ontvangen. Nooit meer wachten op uw geld. Dat kan. Al eens van factoring gehoord? Tegen een klein percentage van het factuurbedrag krijgt u binnen 48 uur uw geld uitgekeerd. Lees het whitepaper met ervaringen van collega-ondernemers.

Inhoudsopgave

Heb jij te maken met wisselende inkomsten over het jaar? Dan wordt factoring vaak gebruikt. Zo heb jij je geld van openstaande b2b facturen binnen 24 uur uitbetaald.

Download het gratis whitepaper ‘Financiering via factoring’.

In dit nieuwe whitepaper leest u wat factoring is, wat de voor- en nadelen zijn en hoe ondernemers factoring ervaren in de praktijk.

Een klein voorproefje…

Te mooi om waar te zijn

Etienne de Bruijn, eigenaar R&E Services:
“Toen ik voor het eerst hoorde van factoring viel ik zowat van zijn stoel. Dit kan niet, dacht ik. Het intake-gesprek was totaal anders dan ik gewend was bij banken en deze manier van financieren leek te mooi om waar te zijn.”

American factoring

Edwin de Kwant, oprichter en mede-eigenaar Flexkrachtgroep:
“Wij hebben gekozen voor American factoring. Binnen 48 uur na de verzending van een factuur, kunnen we al beschikken over liquiditeit. Ideaal. Je hebt niet de beperkingen die je bij andere factormaatschappijen wel hebt. We kunnen zelf bepalen welke debiteuren of facturen we wel en niet overdragen.”

Flexibele financiering

Pim van der Gaag, oprichter en eigenaar van Schanskorven Montage:
“Factoring is een flexibele financieringsvorm. Ideaal voor ons bedrijf. Je financiert met eigen geld en loopt weinig tot geen risico. Voor ons is het een stuk handiger en goedkoper dan financieren door middel van een banklening. We zitten niet vast aan vaste kosten voor een bankkrediet.”

Persoonlijk

Etienne de Bruijn, eigenaar R&E Services:
“Factormaatschappijen hebben veel persoonlijke aandacht voor je, dat is uniek. Het is een verademing in het starre landschap van bankiers. Als er wat is, spelen ze ook geen paniekvoetbal. Het zijn ondernemers en zoeken altijd naar een goede oplossing.”

Lees meer in het gratis whitepaper ‘Financiering via factoring’ van De Zaak.

Tip

  • Binnen 24 uur je geld op je rekening? Probeer factoring uit vanaf 1 factuur.

Last van lange betaaltermijnen tijdens de vakantieperiode? Dan kan factuurovername oplossing bieden. Je ontvangt na indienen van je B2B factuur binnen 24 uur je geld. Dus geen frustratie meer van wanbetalers!

Lees ook…
i.s.m.
Hoe zorg je ervoor dat jij als zzp’er of mkb’er niet in de liquiditeitsproblemen komt omdat de uitstaande facturen te laat, of in het ergste geval niet…
i.s.m.
Als ondernemer loop je risico’s. Dat hoort bij het ondernemen. Maar te laat of nog erger niet betaalde facturen kan je als kleine ondernemer of…
i.s.m.
Ondernemers praten steeds vaker over het verkopen van vorderingen. Dit komt doordat steeds meer ondernemers de voordelen van factoring ontdekken. In…
i.s.m.
Hoe voorkom je als ondernemer dat je cashflow problemen krijgt omdat je klanten te laat of misschien wel nooit betalen? Een goede oplossing is factuur…