Categorieën

Als horecaondernemer weet je natuurlijk als geen ander hoe belangrijk een gekoeld drankje kan zijn voor jouw gasten.

Inhoudsopgave

Snel inzicht in de belangrijkste ondernemerszaken: met de Top 3 Scans van De Zaak: de AOV Scan, de Aftrekposten Scan en de Pensioen Scan

Iedereen houdt er wel van om een drankje te nemen op het terras tijdens de warme zomerdagen. Maar niet alleen dan, een gast verwacht natuurlijk altijd dat het drankje dat ze bestellen gekoeld is. Daarom is het hebben van een goede barkoelkast belangrijk. Een barkoelkast is zoals de naam al zegt een koelkast die je vaak terug ziet in de bar. Dit kan in een café zijn, maar ook een restaurant of andere horeca omgeving. Barkoelkasten zijn enorm populair en dat is niet zonder reden! In deze blog lees je meer over de verschillende barkoelkasten die er momenteel zijn!

1-, 2- of 3-deurs barkoelkast

Om te beginnen heb je natuurlijk de keuze uit een 1- ,2- of 3-deurs barkoelkast. Vaak beschikken de barkoelkasten over 1 of 2 deuren. Deze komen het meeste voor. Heb je toch wat meer ruimte nodig voor het koelen van drankjes? Dan kan je ook gaan voor een barkoelkast met 3 deuren. Deze beschikken over een grote hoeveelheid ruimte waarin je veel drankjes kunt koelen en bewaren. Hierbij is het belangrijk om te gaan kijken naar wat je persoonlijke wensen zijn voor een barkoelkast. 

Type barkoelkast

Er zijn verschillende soorten barkoelkasten waar je uit kunt kiezen. Om te beginnen heb je de welbekende flessenkoeler. Dit zijn de standaard barkoelkasten waarbij drankjes worden gekoeld. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een glazenkoeler. Zoals de naam al zegt is dit een barkoelkast die de glazen verkoelt voordat ze geserveerd worden. Verder kun je ook nog gaan voor een tapkoeler. Dit is een koeler die gebruikt wordt voor het verkoelen van dranken die direct vanuit de tap worden geserveerd. 

Type koeling

Als je kijkt naar verschillende soorten barkoelkasten, dan kan je ook direct kijken naar de type koeling waar deze barkoelkasten over beschikken. We zetten ze hieronder even op een rijtje:

  • Geventileerde koeling: Bij een geventileerde koeling beschikken de barkoelkasten over een ventilator. Deze ventilator zorgt ervoor dat koude lucht wordt verspreid binnen de barkoelkast. Op deze manier zullen de drankjes snel gekoeld worden.
  •  Luchtgekoelde koeling: Bij een luchtgekoelde koeling wordt gebruik gemaakt van koude lucht die via geleiders door de barkoelkast zal gaan. Hierdoor worden de drankjes dan goed gekoeld bewaard in de barkoelkast.


Automatische ontdooiing

Als laatst heb je een handige functie op verschillende barkoelkasten. Dit is de automatische ontdooiing. Wanneer een barkoelkast beschikt over deze functie zal er per 24 uur een ontdooiingsproces plaatsvinden. Al het water wordt dan opgevangen in de vriezer en gaat naar de motor van de barkoelkast. Deze wordt vervolgens verdampt. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat je geen ijs zult hebben in jouw barkoelkast dat kan zorgen voor problemen. 

Verschillende barkoelkasten bij HANOS SHOP

Ben jij op zoek naar een horeca barkoelkast? Dan kan je hiervoor een kijkje nemen op hanosshop.com. Via hier kun je kijken naar een groot assortiment met verschillende soorten barkoelkasten. Of je nou op zoek bent naar een grote barkoelkast of toch een kleinere, hier vind je alle mogelijkheden!

Is jouw pensioenpot al gevuld een zorgeloze oude dag? Check binnen 2 minuten welke pensioenopties voor jou (fiscaal) het beste zijn. Start de gratis Pensioen Scan van De Zaak.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Beleggen in edelmetaal is al eeuwenlang een populaire manier om investeringen te beschermen tegen inflatie en politieke en economische onzekerheid….
Als we de afgelopen jaren iets hebben geleerd, is het wel dat de wereld van evenementen voortdurend evolueert. En dit geldt zeker ook voor het…
Het leven kan onvoorspelbaar zijn en situaties kunnen snel veranderen in juridische geschillen. Of het nu gaat om een conflict met een werkgever, een…
Om je huis het hele jaar door comfortabel te houden, zijn er twee belangrijke dingen nodig: een goede verwarming voor de koude maanden en een…
Vandaag de dag is het steeds belangrijker om online een sterke aanwezigheid te hebben. Denk aan het hebben van een professionele website, een actieve…
Sinds de corona tijd is thuiswerken voor veel bedrijven de norm geworden. Zelfs nu iedereen weer terug naar kantoor kan om te werken, kiezen toch veel…