Thema's
Elke horecaondernemer weet dat de capaciteit van de keuken begrensd wordt door de apparatuur. Het gebeurt immers regelmatig dat je personeel stilstaat, puur omdat een machine of apparaat nog niet klaar is. Hoewel hier in de meeste gevallen niet veel aan gedaan kan worden (bereidingstijden van sommige ingrediënten zijn nou eenmaal lang), kan dit een bijzonder goed moment zijn om eens te kijken naar de apparatuur die jij hebt en die eigenlijk vervangen moet worden.

Inhoudsopgave

Vooral veel mogelijkheden op het gebied van koelen en vriezen

Het gaat niet alleen om meer kunnen verkopen in je horecabedrijf. Het gaat tegelijkertijd om het verlagen van de maandlasten en dat is tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Gebruik jij nog steeds een vriezer die tien jaar oud is? Kies dan een nieuwe vrieskist met een beter energielabel. Vrieskisten staan 24/7 aan, wat betekent dat zelfs een kleine besparing al snel oploopt. 

Dit geldt ook voor je koelkasten, zoals die barkoelkast die eigenlijk net niet meer lekker sluit en daarom meer stroom nodig heeft dan een nieuwer model. Bespaar je elke maand op de maandlasten, dan wordt het aanzienlijk makkelijker om de groene cijfers nog wat verder omhoog te krijgen.

Het is dé tijd om slim te werken in de horeca

Met de huidige energieprijzen, loonkosten en de prijzen voor de ingrediënten die verwerkt moeten worden tot topgerechten voor de kritische consument, is dit een bijzonder goed moment om eens kritisch te kijken naar de processen in jouw restaurant, hotel of keuken. Dit kan overigens ook direct je reclamebord worden. Kies jij voor de energiezuinige, innovatieve horeca-apparatuur van Horecagemak, dan kun je aangeven dat er duurzaam gewerkt wordt in jouw keuken, wat tegenwoordig direct extra klanten oplevert aangezien consumenten zich hier bijzonder bewust van zijn.

Kijk vooral naar energieverslindende apparatuur, apparaten die eigenlijk niet meer optimaal werken en de machines die ervoor zorgen dat er steevast gewacht moet worden. Dat zijn de plekken waar je als eerste investeert om meer uit je horecabedrijf te kunnen halen en waar je meerdere maanden achter elkaar kunt profiteren van jouw juiste keuzes.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Op de beurs worden vaak allerlei spullen gratis weggegeven aan bezoekers van een stand. Sta je binnenkort met jouw bedrijf op de beurs en wil je ook…
De corona pandemie van de afgelopen jaren heeft behoorlijk wat vakanties in de soep laten lopen. Door de onzekerheden die daarna speelden heeft de…
Wanneer je op de zaak regelmatig bezoekers ontvangt die misschien even moeten wachten voordat je ze te woord kunt staan, dan is een prettige…
Naast meubilair voor binnen zal een horecagelegenheid vaak over terrasmeubilair willen beschikken. Vaak is dit andere meubilair dan binnen wordt…
Als ondernemer sta je voortdurend voor beslissingen die het succes van je bedrijf kunnen beïnvloeden. Een van deze beslissingen kan zijn de aanschaf…
Wanneer je de wereld van online marketing betreedt, en dat is onvermijdelijk, sta je voor cruciale keuzes die het succes van je bedrijf beïnvloeden….