Zoek je cadeau inspiratie voor je werknemers, omdat je ze graag wilt verrassen tijdens de feestdagen? Gelukkige werknemers presteren meer en er is niets fijners dan jouw waardering aan hen te laten blijken met een mooie attentie.

Zo kun je jouw werknemers het beste verrassen

Je kan je waardering voor je werknemers laten blijken met top kerstpakketten, maar er zijn nog diverse andere manieren om jouw medewerkers in het zonnetje te zetten. Wij zochten uit welke cadeautjes je het beste aan werknemers kunt vinden en voorzien je in dit artikel van leuke cadeau inspiratie. Ben jij al nieuwsgierig? Lees snel verder en ontdek waarmee je jouw werknemers het beste kunt verrassen.

Geef je werknemers een kerstpakket

Door de meest gave kerstpakketten aan je medewerkers te geven, laat je ze weten dat je aan ze hebt gedacht. Hierdoor zullen je medewerkers zich meer verbonden voelen met je bedrijf of organisatie en nog beter gaan presteren. Er is niets fijners dan het ontvangen van een leuk samengesteld kerstpakket met spullen waar je medewerkers ook echt iets aan hebben.

Goed om te weten, is dat kerstpakketten ook bij de Belastingdienst aftrekbaar zijn. Hierdoor heb je wat meer ruimte om echt gave kerstpakketten te bestellen.

Stuur je werknemers een cadeautje of cadeaubox

Je kunt je medewerkers ook een leuk cadeautje of een gave cadeaubox sturen. Kies bij voorkeur voor cadeautjes waar je medewerkers ook echt iets aan hebben. Denk aan een leuke box met verzorgingsproducten of een baard verzorgingsset voor mannen. Je kunt ook een cadeubox geven met producten in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een koffiemok, een drinkfles, een schrijfset en andere producten.

Nog leuker is het als de naam van de betreffende medewerker hier ook op staat. Een persoonlijk cadeau laat blijken dat je je medewerker als belangrijk onderdeel van het bedrijf ziet en zorgt voor nog meer betrokkenheid. Doe ook lekkere dingen in het pakket, zoals een heerlijke reep chocolade of kleine bonbons.

Geef je werknemers een cadeaubon

Je kunt je medewerkers ook een cadeaubon geven. Dit is erg leuk, want zo krijgen ze de gelegenheid om zelf hun cadeautjes uit te zoeken voor de feestdagen. Heel wat mensen hebben er plezier in om even ervoor te gaan zitten en zelf cadeaus uit te zoeken via een webshop. Ga eens na bij je medewerkers welke webshop hen het meest aanspreekt om erachter te komen wat de meest geschikte cadeaubon is.

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een bijzondere webshop. Zorg er wel voor dat je de cadeaubon op een leuke manier verpakt. Wat je ook kunt doen, is de cadeaubon in het kerstpakket doen. Zo zullen je medewerkers dubbel verrast worden. Niet alleen krijgen ze al leuke verrassingen. Ze mogen ook zelf nog wat leuks uitzoeken. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Pensioen Scan 2022
Bouw jij al op een slimme manier je pensioen op? Check nu in 2 minuten welke van de 8 pensioenopties voor jou een zorgeloze oude dag oplevert, met maximaal rendement én inzet van al je belastingvoordeel.
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.
Lees ook…
Veel ondernemers doen wel eens aankopen voor hun bedrijf in het buitenland. Het hebben van een zakelijke creditcard is dan handig, omdat het je…
Verkoop je spullen in een fysieke winkel? Dan wil je het jouw klanten uiteraard zo makkelijk mogelijk maken. Dit doe je onder meer door ze…
Je bent niet de enige die graag wil dat zijn of haar website op nummer 1 staat in de zoekmachine. En juist daarom is het zo’n lastige opgave! Vrijwel…