Categorieën

Voor veel mensen is een binnendeur de finishing-touch voor zijn of haar interieur. Er zijn talloze binnendeuren voor talloze verschillende interieurstijlen. Nu zijn er natuurlijk verschillende dingen waar je bij jouw toekomstige deur rekening mee moet houden. Zo zijn er verschillende soorten, vormen, afmetingen, kleuren. Denk ook bijvoorbeeld aan de verschillende glassoorten die te verkrijgen zijn. Al deze punten dragen bij aan een compleet interieur. Hieronder ga ik meer vertellen over verschillende deuren die passen in verschillende interieurstijlen.

Inhoudsopgave

Een industriële binnendeur

Jullie kennen het wel, een industriële binnendeur. Tegenwoordig is het een trend. Een industriële binnendeur is een strak ontworpen houten deur dat een nabootsing van een stalen deur is. Vanwege de uitstraling van een stalen zwarte deur, krijg je in je woning een strakke stoere stijl. Ook deze deur kan je als stomp, opdek en draaideur gebruiken. Kortom een industriële binnendeur is een deur van nu, en creëert een modern interieurstijl!

Een klassieke binnendeur

Klassieke binnendeuren zijn deuren die echt wat uitstralen vind ik. De deuren hebben namelijk sierprofielen en mooie lijnen. Een klassieke deur kan ook in bijna ieder interieur. Ze hebben iets weg van vroeger en een vleugje modern. Daarnaast komt er bij deze deur vaak veel glas in voor. Denk hierbij aan glas-in-lood of figuurglas. Deze deuren kan je ook makkelijk als draaideuren of dubbele deuren gebruiken. Er is genoeg variatie te bedenken!

Een landelijke binnendeur

Landelijke deuren worden veel gebruikt als schuifdeuren. Ze stralen warme natuurlijke tinten uit. Het geeft jouw interieur een natuurlijke look. De deuren zijn allemaal van hout, en hebben verschillende profileringen. Er zijn ook landelijke deuren met glas, hierdoor kan je licht creëren in huis. Doordat er licht in jouw woning is, krijg je een ruimtelijker gevoel. Daarnaast zorgen deze deuren voor meer warmte, rust en een fijne sfeer in huis.

Er zijn nog meer soorten binnendeuren, maar deze drie komen het meest voor. Ben je benieuwd welke er nog allemaal meer zijn, neem dan een kijkje op Sleiderink.nl. Sleiderink heeft een ruim assortiment binnendeuren met verschillende maten, vormen, glassoorten en stijlen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Lees ook…
Als je leest over een gezonde onderneming gaat het waarschijnlijk in negen van de tien gevallen over de financiële kant van het verhaal. Uiteindelijk…
Het is alweer bijna zo ver, op zondag 9 april is het Pasen, voor Christenen een belangrijke dag. Nog steeds zijn bijna 4 miljoen mensen aangesloten bij…
Als je blijft groeien met je onderneming, komt er een moment dat je magazijn te klein gaat worden. Je blijft je assortiment uitbreiden en je voorraden…