'We werken waar we willen'
Geen vaste werkruimte met dichtgetimmerde huurcontacten, maar toegang tot werkruimte áls het nodig is. Overal en altijd kunnen werken is de nieuwe realiteit voor ondernemers en personeel. Marie-José Klinckhamers van de DilemmaGroep werkt zo via Regus. Het bevalt haar uitstekend: "Het past in deze tijd."

“De hele markt is veranderd en flexibel werken sluit hierbij aan,” vertelt Marie-José. “Wij voeren in het hele land assessments uit. Met het abonnement bij Regus hebben we altijd een locatie in de buurt van de opdrachtgever. Je weet dat die altijd prima verzorgd zijn. Ontvangst, lunch, koffie… We gebruiken de Regus-kantoren ook voor trainingen, bijeenkomsten en afspraken met klanten, om te netwerken en als we willen brainstormen op een andere locatie dan ons eigen kantoor. En als collega’s een keer dichter bij huis willen werken.”

In een poll op dezaak.nl geeft 44 procent van de ondernemers aan bij het huren van kantoorruimte de kosten het belangrijkst te vinden, daarna de locatie (38 procent). Marie-José van de DilemmaGroep meent dat het om een combinatie van besparing en locatie gaat. “Omdat wij landelijk werken is alleen een basis in Zwolle niet genoeg, maar meerdere kantoren hoeft dus niet. Het abonnement bij Regus is goed betaalbaar en we kunnen overal terecht, in Utrecht, Laren, Zwolle… De kantoren liggen centraal en zijn goed bereikbaar, soms zelfs in het station.”

Regus
Regus, in 1989 opgericht in Brussel, is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2300 business centers in 106 landen, waarvan 60 in Nederland. De ruimten zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt er altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google en Toshiba kozen voor Regus om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg. De sleutel tot flexibel werken is gemak. Daarom opent Regus business centers op locaties die bereikbaar zijn voor de 2,1 miljoen klanten: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Zie ook regus.nl en regus.nl/slimmerwerken

Meer weten over flexibel werken? Ga naar dezaak.nl/flexibelwerken.

Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Vastgoed Financiering
Flexibele én snelle hypotheek voor alle zakelijke vastgoed; winkels, bedrijfspand, renovatie, belegging.