Niet in eigen bed: zakenreis
Bij een zakenreis wilt u er wel van verzekerd zijn dat u op een fijne plek terechtkomt. Deze hotels mag u wat ons betreft in Tokio, Praag of Kopenhagen niet missen.

The Peninsula Tokyo – Tokio

Dit hotel biedt uitstekende service, alleen al door de technologie op de kamers. Als de telefoon ‘s nachts gaat wordt deze verlicht en is er behoefte aan ontspanning, dan creëert u met één druk op de knop een eigen spa in de badkamer. De lichten gaan op dimstand, er klinkt rustgevende muziek, de telefoon en deurbel worden uitgeschakeld en u bekijkt vanuit het bad een stoomvrij tv-scherm.

Prijs per nacht vanaf: 312 euro. The Peninsula Tokyo, 1-8-1 Yurakucho, Chiyoda-ku, Tokio. Zie tokyo.peninsula.com

 

Aria Hotel – Praag

Alle vier verdiepingen van dit Praagse hotel staan in het teken van een muziekgenre: hedendaagse muziek, opera, jazz en klassiek. De kamers staan op hun beurt allemaal in het teken van een zanger, componist of band. Zo kunt u slapen in de Mozartkamer of de Beatleskamer. Er is een muziekbibliotheek.

Prijs per nacht vanaf: 225 euro. Aria Hotel, Tržiště 368/9, 118 00 Prague 1. Zie www.ariahotel.net

 

Bella Sky Comwell – Kopenhagen

Dit designhotel is niet te missen. Het is niet alleen het grootste hotel van Scandinavië, maar door het bijzondere ontwerp een kunstwerk op zich. Het zijn twee torens die eruitzien als ‘een dansend stelletje’. Er is een verdieping met extra services voor vrouwen. Aanvankelijk alleen voor vrouwen toegankelijk, maar omdat dit in strijd was met de Deense discriminatiewet zijn mannen nu ook welkom.

Prijs per nacht vanaf: 120 euro. Bella Sky Comwell, Center Boulevard 5, 2300 Kopenhagen. Zie www.bellaskycomwell.dk

Proefrit: Mercedes EQB
De EQB is de ultieme ruime elektrische SUV voor het gezin. Elektrisch, ruim en dynamisch. Nieuwsgierig geworden? Ervaar de EQB nu zelf en reserveer jouw proefrit.
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Help de slachtoffers en doneer
Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555. Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.