De Zaak lanceert slimme online omgeving voor ondernemers
In een zeer bewogen jaar voor ondernemers, waarin de coronacrisis toesloeg, is deskundige hulp en snel schakelen meer dan ooit een voorwaarde om te overleven en nieuwe successen te behalen. Daarom lanceert De Zaak vandaag een volledig vernieuwde versie van het platform MijnZaak. Door de combinatie van intelligente tooling en 1-op-1 deskundig advies krijgen ondernemers de focus weer terug op hun core business.

De Zaak, van origine uitgever en mediaplatform, staat ondernemers al sinds 1992 bij met deskundig advies en kennisartikelen. 28 jaar geleden pionierde De Zaak door als eerste een ondernemersmagazine in Nederland te publiceren, en nu is het opnieuw voorloper met MijnZaak; een one-stop-membershop. Eén plek voor aangesloten ondernemers om alle diensten, documenten en adviezen te vinden voor hun dagelijkse business. Door het gebruik van slimme software worden aanbevelingen gedaan op basis van iemands ondernemersprofiel en het gedrag op MijnZaak.

Om deze digitale transitie vorm te geven is onlangs de leiding bij De Zaak overgenomen door Max Verhoeven. Max heeft een bewezen track record met meerdere online bedrijven en opereert met zijn bedrijf BizBundel al vijf jaar in de online b2b-markt. Gevraagd naar de visie van MijnZaak antwoordt Max: “We geloven in een wereld waar elke ondernemer zijn zaak runt op cruise control. Wel zelf achter het stuur, maar geholpen in zijn ondernemersavontuur door gericht advies en slimme software. Zo kan een ondernemer zich volledig focussen op zijn bedrijf en is hij zo min mogelijk tijd kwijt aan bijkomstigheden.”

Uit onderzoek bij de achterban van De Zaak, voor en tijdens de coronacrisis, blijkt dat kleine ondernemers een aanzienlijk deel van hun tijd kwijt zijn geweest aan alle randzaken, zoals bijvoorbeeld belastingen, contracten opmaken of de steunaanvragen uit het noodfonds. Dit leidt tot minder aandacht voor de eigen zaak en dus minder klanten en minder omzet, wat in deze tijd funest kan zijn voor het voortbestaan van de onderneming.

“MijnZaak is de volgende stap in onbezorgd ondernemerschap.” Max Verhoeven – Managing Director De Zaak

MijnZaak bestaat uit drie bewezen concepten, samengevoegd in één online omgeving. Ondernemers kunnen er eenvoudig zelf juridische documenten maken, een helpdesk inschakelen met eerstelijns advies van juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs en een vergelijkingsmodule gebruiken voor de selectie van de beste dienstverleners op de markt.

Bekijk de nieuwe MijnZaak omgeving >>
Ontvang kortingscode tankpas
Weg met alle reisbonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met een zakelijke tankpas ontvang je één overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten. Probeer via De Zaak 3 maanden gratis uit!
Lees hier ons Privacy statement
Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Voor welke auto ga jij?
Het brede aanbod van Mercedes-Benz is standaard rijk uitgerust en sluit naadloos aan bij de behoeften van de zakelijke rijder. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs én netto bijtelling.
Lees ook…
De hele dag achter het bureau verdwijnen en aan het einde van de dag de stappenteller tevoorschijn toveren en zien dat je wel heel minimaal hebt…
De gemiddelde klant bestaat niet. Ze zijn er in alle soorten en maten. Nieuwe, klagende, surfende, goede. Wat is de beste benadering per klantgroep?…
Wie een pand zoekt om zijn bedrijf te vestigen heeft de keuze om te kopen of te huren. Als je bereid bent om een investering te doen, zeker weet dat je…