Richt je tijd op je core business. Geef je administratieve taken uit handen aan een boekhouder.

Inhoudsopgave

Besparen op je boekhouding?

Veel (startende) ondernemers denken te kunnen besparen door een deel van hun boekhouding zelf uit te voeren. Maar niets is minder waar! Een goede boekhouder bespaart je tijd (je richt zich weer op jouw core business) en weet precies van welke financiële voordelen je kan profiteren. Bij Mijn Zaak ontvang je binnen 1 werkdag gratis en vrijblijvend offertes van boekhouders passend bij jouw situatie. We proberen altijd een boekhouder te matchen op maximaal 15 minuten afstand van je. Gemiddeld besparen onze klanten tot maar liefst 50% op boekhouding ten opzichte van de voorgaande boekhoudingsituatie!

Ben je op zoek naar een administratief expert die jouw boekhouding overneemt? Vergelijk Top 4 boekhouders uit de buurt. 

Hoeveel kan ik besparen op mijn boekhouder?

Ondernemers die vergelijken via Mijn besparen gemiddeld 50% op de boekhouding! Hoe? Al onze boekhouders voldoen aan strenge eisen, werken efficiënt en leveren kwaliteit. Dankzij een betrouwbare boekhouder ben je te allen tijde geïnformeerd over de belastingvoordelen waarvan je als ondernemer kan profiteren. Dat scheelt je een hoop frustratie, tijd en geld!

De 6 meeste gestelde vragen over boekhouders

(klik & lees direct het antwoord)

1. Waarom zou ik een boekhouder in de arm nemen?

Misschien bent u goed in boekhouden en is uw administratie overzichtelijk, het kost nog steeds veel tijd om het zelf te doen. Al deze tijd gaat ten koste van uw core business. Een boekhouder is een specialist op financieel en fiscaal gebied en neemt administratieve taken uit handen. Een waardevolle investering, want een boekhouder levert u veelal geld op: hij of zij is op de hoogte van de laatste belastingwetgeving en weet alles over de voor u mogelijke financiële voordelen!

Daarnaast levert het in de arm nemen van een boekhouder voordelen op met betrekking tot de Belastingdienst. U kunt ervan uit gaan dat de kans op controle door de Belastingdienst kleiner is wanneer u uw administratie uitbesteedt aan een boekhouder.

2. Is een boekhouder een goede investering voor een ondernemer of zzp’er?

Juist in uw geval is het inschakelen van een boekhouder waardevol! Uw toch al beperkte tijd kunt u aan uw core business besteden, terwijl uw boekhouder de focus houdt op uw administratie én bijhorende belastingvoordelen: die zijn er namelijk veel voor ondernemers!

3. Wat gaat een boekhouder mij kosten?

De tarieven voor boekhouders kunnen behoorlijk uiteen lopen. De gemiddelde uurtarieven liggen tussen de € 40,- en € 70,-. Let wel op: een lager uurtarief betekent niet altijd de goedkoopste optie. Een duurdere, maar efficiënter werkende boekhouder kan u uiteindelijk toch minder kosten. Bij De Zaak letten we uiteraard op beide aspecten. Vervolgens matcht ons slimme algoritme u met de beste boekhouder voor uw situatie!

4. Hoe vind ik een goede boekhouder?

Er zijn vele boekhouders te vinden via het internet. Maar hoe vindt u de meest bekwame persoon? Bij De Zaak hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Al onze boekhouders zijn door ons persoonlijk gescreend en volledig betrouwbaar bevonden. U ontvangt van ons maximaal 4 kwalitatieve offertes. Let bij het maken van uw keuze op de volgende zaken:

– Denk ook een na over een lokale boekhouder, in plaats van een groot kantoor. Dit heeft belangrijke voordelen, namelijk: persoonlijk contact, kortelijnen en snel antwoord op uw vragen.
– Let op de tarieven en hoe deze zijn in vergelijking met directe concurrenten.
– Initiatief van de boekhouder: informeert hij/zij u proactief over eventuele starter- en belastingvoordelen?
– Hoe zit het met de persoonlijke klik? U wilt prettig kunnen overleggen met de boekhouder.

5. Waarom krijg ik meerdere boekhouder offertes?

Het vinden van een betrouwbare boekhouder die goed bij u past, is van groot belang voor u en voor uw zaak. Het is daarom belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, kies niet voor de eerste de beste boekhouder. Ga daarom na het ontvangen van de offerte gerust langs het kantoor om de boekhouder persoonlijk te spreken en vergelijk vooral de verschillende werkwijzen.

6. Wat kost het aanvragen van boekhouder offertes via de Zaak?

Helemaal niets. Het aanvragen van offertes bij verschillende boekhouders is bij ons altijd gratis.

7. Moet ik een boekhouder kiezen na het ontvangen van offertes?

Nee. Het aanvragen van een boekhouder offerte via De Zaak is geheel vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

Online boekhouders vergelijken loont

Door verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken, bespaar je flink op tijd en kosten. Het zelf op zoek gaan naar informatie over verschillende aanbieders kost heel wat tijd. Daarnaast is het na een lange zoektocht vaak nog niet overzichtelijk. Daarom maken wij een selectie voor je met geschikte boekhouders. Wel zo makkelijk!

Lees ook…
Je telefoon is voor jou als ondernemer waarschijnlijk onmisbaar. Maar hoe zit het met de kosten van zakelijke telefonie? Wat is wel en niet fiscaal…
Voor de directeur-grootaandeelhouder (dga) gaat er de komende jaren op fiscaal gebied veel veranderen, als zij dividend aan zichzelf willen uitkeren….
Als je net begint met ondernemen, kan de boekhouding overweldigend zijn. En zelfs als je al jaren in het vak zit, is dit nog steeds een flink karwei….
Wist je dat cashflowproblemen een van de grootste oorzaken zijn van faillissementen in het mkb? Zelfs als de zaken goed gaan en je keurige cijfers…
Voor de meeste zakelijke documenten gelden wettelijke bewaartermijnen. Hoe lang moet je documenten in je archief houden of op je computer laten staan?…
De Single European Payments Area (SEPA) standaardiseert het betalingsverkeer binnen Europa. In dit overzicht zie je hoeveel landen momenteel onderdeel…