Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on google
Advies

Advies

31 oktober 2011
Wat moet ik doen als een klant weigert te betalen? Kan ik subsidie krijgen voor mijn plannen? Iedere ondernemer heeft vragen. Leden van De Zaak profiteren van een unieke service: telefonisch advies door ervaren adviseurs. Heb je uitgebreider advies nodig? Dat kan ook.

Word lid van Mijn Zaak!

Zo bereik je onze adviseurs:

  • Telefonisch op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur via telefoonnummer 088-6520051.
  • Stel je vraag via de chat in MijnZaak.

Op de foto staan de adviseurs van Amphicom Advies B.V. die al vele jaren telefonisch het eerstelijns advies geven aan klanten van De Zaak.
Ook voor vervolgadviezen (tweedelijns advies) kun je nu bij deze adviseurs terecht!

Zij adviseren en begeleiden je bij vraagstukken die je tegenkomt bij je bedrijfsvoering, zoals op het gebied van arbeids-, ondernemings-, en huurrecht, fiscaliteit en financiering, organisatie en management, het opzetten en optimaliseren van commerciële activiteiten, strategievorming, bedrijfsovername of de verkoop van je onderneming. Ook kunnen zij voor jou een bedrijfsscan maken om te bepalen waar je met je onderneming staat om vervolgens de richting voor de toekomst  samen met jou te bepalen.

Als lid van De Zaak betaal je aangepaste tarieven voor de 2elijnsadviesdiensten.
Neem vrijblijvend telefonisch contact op met ons op of vraag via de chat in MijnZaak wat wij voor je onderneming kunnen betekenen.

Bel of chat
088-6520051 of MijnZaak

 

Onze adviseurs:

Bauco van der Meulen
Allround mkb adviseur

Expertise:
Juridisch: arbeidsrecht, ondernemingsrecht etc. Na een aantal managementfuncties te hebben vervuld, sinds 1990 eigenaar van juridische adviesbureau (MMC) te Amstelveen. Sinds 2008 medeoprichter en directeur van Amphicom Advies B.V.

Niek Idema
Allround mkb adviseur

Expertise:
Begeleiding van starters en zzp-ers, personeels- en arbeidsrecht.  Als internetondernemer actief geweest, sinds 1985 ondernemer in de cultuursector en sinds 2008 medeoprichter van, en als adviseur verbonden aan Amphicom Advies B.V.

Harry Chün
Allround mkb adviseur

Expertise:
Bedrijfskundige en fiscale problematiek van het mkb en strategische- en herstructureringsvraagstukken.  Heeft diverse management- en directiefuncties vervuld in commerciële organisaties en is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest. Momenteel adviseur bij Amphicom Advies B.V.
 

Martijn Croon
Allround mkb adviseur

Expertise:
Fusies en overnames binnen het mkb, bedrijfsvoering, commercieel & marketing.  Bedrijfskundige en ondernemer,  heeft diverse commerciële managementposities bij uiteenlopende bedrijven vervuld,  begeleiding van fusies en overnames via Croon & Magendans en sinds 2009 als adviseur verbonden aan Amphicom Advies B.V.

 

Lees ook…