Ontdek de voordeligste rekening voor ondernemers

Tijdelijk met €50,- overstapbonus

5 sterren MoneyView | Al 741 x aangevraagd

Zakelijk en Privé

Veel zelfstandigen laten privé-uitgaven en zakelijke uitgaven via één bankrekening lopen. Dat is beslist niet aan te bevelen. Het is veel verstandiger dat je zakelijk en privé gescheiden houdt.


Zorg voor een zakelijke bankrekening en gebruik die alleen zakelijk. Maak jezelf eens per maand een vast bedrag over en doe geen tussentijdse opnamen van jouw zakelijke rekening. Het is geen wettelijke verplichting, maar het maakt jouw bedrijfsactiviteiten en financiën een stuk overzichtelijker.

Tijdelijk 1 jaar lang 50% korting

Je ontvangt 1 jaar lang 50% korting op je pakketkosten zodra je door Knab als klant bent geaccepteerd. Aan het begin van de eerste maand na inschrijving gaat de actie in.


Na 12 maanden betaal je voor Knab Zakelijk het dan geldende reguliere tarief (het reguliere tarief op 1 juni 2018 is €5,- per maand).

Waarom Knab?

Waarom zou je overstappen naar Knab? Simpel: in 2016 verkoos MoneyView de zakelijke rekening van Knab tot beste van 2016. Én daarnaast is in 2018 Knab onafhankelijk verkozen tot meest populaire bank voor ondernemers.


Met een vaste prijs van € 5 per maand krijg je allerlei slimme tools en leuke extra’s die het bankieren voor jou als ondernemer makkelijker maken. Met de lage pakketkosten kun je wel heel voordelig bankieren bij Knab. Dat maakt overstappen erg aantrekkelijk.

Nieuwe bankrekening? ontdek de voordeligste rekening