Als ondernemer zit je met vragen. Die vragen kun je als lid van De Zaak natuurlijk bij onze adviseurs neerleggen, maar vragen over je lidmaatschap kun je stellen aan [email protected] De veelvoorkomende vragen hebben we hieronder vast voor je beantwoord!

Heb je toch een vraag die hier niet tussen staat? Mail naar [email protected]

 

Wat is MijnZaak?

De MijnZaak omgeving is de digitale omgeving van De Zaak. Met je MijnZaak profiel profileer jij je eigen onderneming in het ondernemersnetwerk van De Zaak. Meer informatie over de MijnZaak omgeving vind je hier

 

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je gegevens wijzigen kan in je MijnZaak-account. Log in (of maak een gratis account aan met je lidnummer), klik vervolgens op Account. Wijzig je gegevens en klik op Opslaan! 

 

Hoe schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief? 

Leuk dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen! Je kunt je inschrijven via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van De Zaak. 

 

Hoe schrijf ik mij uit voor de nieuwsbrief?

Wat jammer dat je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Je kunt je op twee manieren uitschrijven. Je kunt onderaan elke nieuwsbrief bij E-mailvoorkeuren instellen, je voorkeuren aangeven. Zo kun je je ook voor bepaalde nieuwsbrieven uitschrijven en andere blijven ontvangen. De tweede manier is in je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je afmelden voor de nieuwsbrief van De Zaak. Hiermee meld je je van alle nieuwsbrieven af. 

 

Hoe schrijf ik mij in voor De Zaak magazine?

Wat leuk dat je ons magazine online wilt ontvangen! Je kunt je inschrijven via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Hoe schrijf ik mij uit voor De Zaak magazine?

Wat jammer dat je ons online magazine niet meer wilt ontvangen! Je kunt je afmelden voor het magazine via je MijnZaak-account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je afmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Het lukt me niet om in te loggen?

Wachtwoord vergeten? Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ in het inlogscherm en vul je e-mailadres in. Je ontvangt onmiddellijk een nieuw wachtwoord. Dit kun je dan weer wijzigen in je MijnZaak-account (zie “Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?”). Lukt het inloggen alsnog niet? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan zoeken wij de oplossing. Een mogelijke oorzaak kan zijn omdat je nog geen nieuw MijnZaak-account hebt aangemaakt. Sinds een tijdje hebben wij namelijk een nieuwe online omgeving. Als dit het geval is, helpen wij je aan je nieuwe lidnummer en verwijzen we je naar de juiste pagina. 

 

Hoe kan ik lid worden van De Zaak?

Wat leuk dat je je wilt aansluiten bij ons platform. Ben je benieuwd naar alle voordelen van het lidmaatschap van De Zaak? Ga dan naar de lidmaatschapspagina en kies het abonnement dat het beste bij jou en jouw onderneming past!

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap op De Zaak opzeggen?

Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je lidnummer, adresgegevens, naam en bedrijfsnaam. Je ontvangt van ons een bevestiging met een laatste korte vragenlijst en de einddatum van je lidmaatschap. Je kunt dan nog gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap tot en met deze opzegdatum.

 

Hoe kan ik vragen over mijn factuur stellen? 

Heb je vragen over een ontvangen factuur? Ga dan naar onze pagina over facturatie en stel je vraag in het formulier. We gaan dan direct aan de slag om je zo goed mogelijk te helpen, we proberen daarbij binnen twee werkdagen antwoord te kunnen geven op je vraag. 

 

Wie is CreditPay B.V.? 

Sinds september 2016 wordt de facturatie gedaan door een externe partij, deze heet CreditPay B.V. Meer vragen over CreditPay B.V. of een factuur? Ga dan naar onze pagina over facturatie.

 

Klopt het dat ik het papieren tijdschrift De Zaak al een tijdje niet meer ontvang?

Het magazine van De Zaak is volledig digitaal! Sinds april 2016 is er geen magazine op schrift. Het digitale magazine vind je hier. Wil je het magazine in je inbox ontvangen op de dag van publicatie? Dat kan ook! Log in op MijnZaak, klik op Account. Onderaan bij Aanmeldingen kun je je aanmelden voor het online magazine van De Zaak. 

 

Share on print
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lees ook…