Web en ICT Could_Computer (1).jpg
25 mei 2020

Website laten maken: Wat zijn de kosten?

Als je een website wilt laten maken, zijn er veel keuzemogelijkheden. Maar met welke kosten moet je rekening houden? En waar moet je op letten?
Online verkoop Untitled design (47).jpg
18 okt 2017

Hoe zet ik mijn bedrijf online op de kaart?

Of je nou nog maar net bij de KvK vandaan komt of al jaren ondernemer bent, offline heb je alles geregeld. De papieren zijn in orde, de ruimte geregeld en ook juridisch zit het goed. Gefeliciteerd! Maar nu wil je verder kijken, want je wilt dat mensen jouw bedrijf ook online kunnen vinden. Hier vind je kort hoe je dat kunt doen.
Reclame Untitled design (45).jpg
18 okt 2017

Welke online kanalen kies ik voor mijn onderneming?

Er gaat bijna niets zo snel als de ontwikkelingen in de online wereld. Niet alleen qua technologie buitelen de nieuwe uitvindingen over elkaar heen, maar ook qua online kanalen krijg je steeds meer keus. Hoe bepaal je welke online kanalen je voor jouw onderneming inzet?
ICT Startupblogs_DeZaak_1920x1080.jpg
7 okt 2016

Pak jij alle verkoopkansen goed aan?

Hoe beter jij je verkoopkansen kwalificeert, hoe groter de kans dat je er een klant aan overhoudt. In dit artikel geven we je een leidraad om je verkoopkansen beter te beoordelen (te kwalificeren) waardoor je je tijd steekt in louter vruchtbare verkoopkansen.
Columns de zaak webshop karretje winkel laptop.jpg
9 sep 2016

Alles is een platform

Het werd de afgelopen jaren steeds blauwer in Amsterdam. Dit kwam niet alleen door de toename van het aantal agenten op straat - wat ik persoonlijk een goede ontwikkeling vind - maar ook door het overnamebeleid van een grote supermarktketen (naam wordt expres niet genoemd). Ik heb me ook verbaasd over de manier waarop zij haar producten plaatst, prijst en namaakt.
Web en ICT de zaak website webdesign internet.jpg
21 jul 2016

Gebruiksvriendelijke website

Mensen die websites bezoeken willen maar een ding: snel vinden wat ze zoeken. Is de informatie die je online aanbiedt duidelijk en goed vindbaar?
Online verkoop De Zaak Digitaal Toekomst Mobiel Technologisch .jpg
6 jun 2016

Preventie. Hoe je veilig (digitaal) onderneemt

De nieuwe themapocket van De Zaak, ‘Preventie. Hoe je veilig (digitaal) onderneemt', behandelt de belangrijkste ontwikkelingen en bedreigingen en biedt je praktische hand.
Online verkoop de zaak social media twitter facebook google instagram.jpg
6 jun 2016

Social Media Management

Download in MijnZaak het handige e-book 'Social Media Management' .
Online verkoop de zaak website webdesign internet.jpg
6 jun 2016

6 nieuwe klanten in 1 maand via internet

Hoe zorg jij dat je gericht je potentiële klanten bereikt? Misschien is Google Adwords de oplossing. Roel van Buggenum van SourcePT begon met Adwords omdat hij zijn bedrijf naar een hoger niveau wilde tillen.
Online verkoop de-zaak-geld-loon-kosten-euro-financien.jpg
3 jun 2016

Online adverteren: uitbesteden of zelf doen?

Schilder of behang je je huis zelf, of laat je dit doen door een professional? Vaak hangt een dergelijke keuze samen met de complexiteit van de klus, de tijd en het budget dat je beschikbaar hebt. Omdat ook het succesvol uitvoeren van de online advertentie­activiteiten van je webshop een tijdrovende en ingewikkelde klus kan zijn, is het verstandig te overwegen of je dit zelf wilt doen of wilt uitbesteden.
Online verkoop de zaak schrijven notitieblok.jpg
3 jun 2016

Oude ambachten: SchrijfBoek – "Unieke schrijfboeken en schrijfcadeaus"

Oude ambachten zijn terug van weggeweest. Talloze ondernemers blazen hun klassieke beroep nieuw leven in en maken eigenzinnige, bijzondere producten. Hoe verdienen ze in hun eigen nichemarkt eigenlijk hun boterham? Vandaag deel 2 in een serie van 'nieuwe oude ambachten': boekbindster Bauke Vermaas, eigenaar van SchrijfBoek.
Online verkoop de zaak website webdesign internet.jpg
3 jun 2016

"Is mijn webbouwer aansprakelijk voor schade omdat mijn site niet werkt?"

Jouw website - of webwinkel - is door nalatigheid van je webbouwer langere tijd niet bereikbaar. Je webbouwer beweert vervolgens dat de schade op geen enkele manier op hem verhaald kan worden. Moet je je daar zomaar bij neerleggen?
Getoond 1 tot 12 van 92. Er zijn meerdere pagina's.
Internet is een zeer dankbaar verkoopkanaal. De online bestedingen breken elk jaar weer records. Mensen die via internet kopen, vragen wel om een specifieke benadering. Hoe speelt u daar effectief op in?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming