Belonen de zaak belasting belastingdienst.jpg
21 jun 2018

Kosten telefoon en internet als vrije verstrekking

Vergoedingen en verstrekkingen voor telefoon, internet en computers zijn volledig vrijgesteld, als er voldaan wordt aan het noodzakelijkheidscriterium. Wat is het noodzakelijkheidscriterium?
Video van-ict-naar-koffieliefhebber-3616151351.png
3 jun 2016

Van ICT'er naar koffieliefhebber

Bijna heel ondernemend Nederland start de dag met een kop koffie. Maar van welke factoren hangt een goede kop koffie eigenlijk af? Waar komt het vandaan en hoe wordt het gemaakt? Richard Cudovan van PerTazza komt langs in de tv-studio voor een interview over: koffie.
Belonen DZ jong personeel werknemers jongeren mensen.jpg
3 jun 2016

Financiële valkuilen bij het inhuren van personeel

Nu de economie weer aantrekt, kunt u voorzichtig nadenken over het inhuren van meer personeel. Wie niet goed oplet, maakt al snel een kostbare financiële misser. De Zaak zet zes van deze veel voorkomende valkuilen op een rij.
Belonen De Zaak Klanten Elevator Pitch Personeel Verzekeren Werknemers .jpg
3 jun 2016

Werkgeverslasten stijgen in 2016

In het algemeen zijn werkgevers dit jaar meer kwijt aan premies voor werknemersverzekeringen dan vorig jaar. Weliswaar dalen de sectorpremies en de bijdrage voor de ZVW (Zorgverzekeringwet), maar daar staat een stijging van de premies AWF (Algemeen Werkloosheidsfonds) en de WIA-basispremie tegenover. Dat blijkt uit berekeningen van ADP.
Bedrijfsvoering de zaak personeel professionals werving.jpg
17 aug 2015

‘Het is een uitdaging professionals aan je te binden'

Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? En hoe bereid je je hierop voor als ondernemer? "Flex wordt vaster en vast wordt flexibeler."
Personeel DZ overwerken eten werken laat fastfood.jpg
25 jun 2015

Toename overwerk onder ondernemers in het mkb

Er wordt dit jaar meer en langer overgewerkt door ondernemers en hun personeel dan vorig jaar. Daarbij wordt vaak ook gegeten op kantoor, eten bestellen is het meest populair. Dit komt uit onderzoek van De Zaak en MKB Servicedesk in opdracht van Ziggo Zakelijk. 
Bedrijfsvoering De Zaak Gezond Leven Rustig Kalm Groen .jpg
30 apr 2015

Houd je personeel gezond in 5 stappen!

Dankzij de aanpak van Douwe Snoek, directeur van Snoek Hoveniers uit Grouw (Fries: Grou), daalde bij hem het ziekteverzuim van 2,7 naar 0,8 procent. Op deze pagina's een stappenplan voor gezond personeel aan de hand van zijn werkwijze.
Belonen de zaak belasting belastingdienst.jpg
6 jan 2015

'Belastingaangifte steeds bepalender voor netto loon'

Werkgevers kunnen wat meevallers tegemoet zien dit jaar: een aantal premies daalt en de crisisheffing is afgeschaft. Door het stelsel van arbeids- en heffingskortingen moeten werkgevers echter rekening houden met meer administratieve lasten. Dat blijkt uit berekeningen van HR- en salarisdienstverlener ADP.
Belonen
11 dec 2014

Lokaal Kerstpakket: support your local middenstander

Het is vrijwel onmogelijk om voor iedereen het juiste kerstpakket samen te stellen. Het kost een hoop tijd, geld en eigenlijk doe je het als werkgever nooit goed. In verschillende gemeenten in het oosten van het land denken ze daar met het Lokaal Kerstpakket de oplossing voor gevonden te hebben. Medewerkers krijgen zo de kans om zélf hun kerstpakket te vullen met producten van regionale middenstanders.
Belonen de-zaak-geld-loon-kosten-euro-financien.jpg
3 jun 2014

Minimumloon en minimumjeugdloon per 1 juli 2014

Het wettelijk minimumloon gaat per 1 juli met 0,65% omhoog. Alle bedragen van het minimumloon en het wettelijk minimumjeugdloon vindt u hier in tabelvorm.
Belonen de-zaak-geld-loon-kosten-euro-financien.jpg
4 apr 2014

Handboek Loonheffingen 2014

In het handboek Loonheffingen staan de regels voor de inhouding en afdracht van loonheffingen in 2014. Op 1 april is een nieuwe versie verschenen. U kunt de pdf daarvan hier downloaden.
Belonen de-zaak-geld-loon-kosten-euro-financien.jpg
2 dec 2013

Minimum(jeugd)loon per 1 januari 2014

Het minimumloon wordt per 1 januari 2014 verhoogd met 0,53%. Dit komt neer op bijna 8 euro per maand bij een volledig dienstverband voor een werknemer vanaf 23 jaar. Het volledige overzicht van de bruto bedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon vindt u hier in tabelvorm.
Getoond 1 tot 12 van 74. Er zijn meerdere pagina's.
Het belonen van uw personeel gaat om meer dan alleen loon of salaris. Denk aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de auto van de zaak, een kinderopvangregeling of een dertiende maand. En bent u kwijt aan loonheffing en loonbelasting?

Ga nu naar je mailbox

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Ook praktische tips in je mailbox?

Denk na over de toekomst van je bedrijf. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrieven!

© 2020 De Zaak B.V.
1
0

De Zaak website maakt gebruik van cookies.

We zijn verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

/disclaimer
Meer informatie
Ja, ik geef toestemming